Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hard Rock Hotel Maldives (North Male)


Descriere

Hotelul Hard Rock Maldives se află în Laguna Emboodhoo, la o călătorie de doar 15 minute cu barca cu motor, de aeroport. Hotelul are o piscină mare cu vedere la ocean, cu tobogan și boxe subacvatice și găzduiește centrul Rock Spa, sala de fitness Body Rock, Rock Shop și Hard Rock Café. Oaspeții beneficiază de acces direct la The Marina @ CROSSROADS. Toate camerele hotelului sunt prevăzute cu un pat Simmons Cool-Max, cu lenjerie din bumbac cu 300 de fire, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și jocuri interactive, Soundbar, minibar și ceai și cafea gratuite. Oaspeții se pot bucura de o sesiune de muzică în cameră, utilizând gratuit chitarele Fender și ascultând discurile Crosley. Restaurantul deschis pe toată durata zilei de la Hard Rock Hotel Maldives oferă mic dejun tip bufet în fiecare dimineață, iar oaspeții au la dispoziție diferite opțiuni de preparate culinare și băuturi, inclusiv la restaurantul Pan - Latin American. Acest complex potrivit pentru familii găzduiește Clubul Roxity Kids & Teen Spirit care oferă activități inspirate de muzică dedicate în special copiilor cu vârsta între 3 - 17 ani alături de toată familia. Orașul Male este la 8 km de hotel, iar Maafushi se află la 19 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Malé, situat la 8 km de proprietate.

Localizare Hotel

Orașul Male este la 8 km de hotel, iar Maafushi se află la 19 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Malé, situat la 8 km de proprietate.

Hotelul Hard Rock Maldives se află în Laguna Emboodhoo, la o călătorie de doar 15 minute cu barca cu motor, de aeroport.

Facilitati Hotel

Hotelul are o piscină mare cu vedere la ocean, cu tobogan și boxe subacvatice și găzduiește centrul Rock Spa, sala de fitness Body Rock, Rock Shop și Hard Rock Café. Oaspeții beneficiază de acces direct la The Marina @ CROSSROADS.

Restaurantul deschis pe toată durata zilei de la Hard Rock Hotel Maldives oferă mic dejun tip bufet în fiecare dimineață, iar oaspeții au la dispoziție diferite opțiuni de preparate culinare și băuturi, inclusiv la restaurantul Pan - Latin American.

Acest complex potrivit pentru familii găzduiește Clubul Roxity Kids & Teen Spirit care oferă activități inspirate de muzică dedicate în special copiilor cu vârsta între 3 - 17 ani alături de toată familia.

Facilitati Camere

Toate camerele hotelului sunt prevăzute cu un pat Simmons Cool-Max, cu lenjerie din bumbac cu 300 de fire, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și jocuri interactive, Soundbar, minibar și ceai și cafea gratuite. Oaspeții se pot bucura de o sesiune de muzică în cameră, utilizând gratuit chitarele Fender și ascultând discurile Crosley.

 

Studio Silver Sky

46 m²
Orientate spre plajă, aceste studiouri spațioase au balcon privat cu vedere la ocean.

Silver Beach Studio

46 m²
Situate pe plajă, aceste studiouri spațioase au terasă privată cu acces direct la plajă.

Two Bedroom Silver Family Suite

Suprafaţa apartamentului: 107 m²
Această suită duplex de familie are 2 dormitoare și terasă privată cu acces direct la plajă. Suita este prevăzută cu duș în aer liber.

Platinum Overwater Villa

75 m²

Situată deasupra apei, această vilă spațioasă are o terasă mare în aer liber, cu acces direct la lagună.
 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.