Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ORCA PRAIA


Descriere

Situat pe o stâncă, cu vedere la Oceanul Atlantic şi o plajă cu nisip, acest hotel este la 6 km de centrul oraşului Funchal. Oferă o piscină în aer liber cu vedere panoramică şi camere spaţioase cu balcon privat. CINELE DE CRACIUN SI REVELION SUNT INCLUSE IN PRET!

Localizare

Hotelul Orca Praia este situat la 2 km de satul de pescari Camara de Lobos. Aeroportul insulei Madeira este la 15 km de hotel.

Facilitati Hotel

Plajă cu nisip, piscină în aer liber cu vedere panoramică.

Dimineaţa, hotelul serveşte un mic dejun tip bufet cu produse de patiserie şi suc. Există un cocktail bar şi un restaurant cu ferestre din podea până în tavan, care serveşte preparate din bucătăria internaţională.

Oaspeţii se pot bucura de un masaj cu aromoterapie la spa sau pot închiria o bicicletă pentru a explora litoralul. De asemenea, există o sală de jocuri cu biliard şi tenis de masă.

Facilitati Camere

Camerele hotelului Orca Praia sunt amenajate cu mobilier elegant şi includ o zonă de relaxare cu TV prin satelit. Pot fi prevăzute cu mini-frigider la cerere şi au baie privată cu apă încălzită cu ajutorul panourilor solare şi un uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.