Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MEDITERRANEAN BEACH


Descriere

MEDITERRANEAN BEACH HOTEL 4* - LIMASSOL
www.medbeach.com

LOCALIZARE: Hotelul este situat in golful Limassol, in partea de sud-vest, aproape de situl arheologic al regelui Amathus, la 8 km de centrul orasului.

CAZARE: Hotelul dispune de un numar total de 291 camere si suite echipate cu aer conditionat central, telefon direct, radio, seif, TV satelit LCD, uscator de par, mini bar, balcon sau terasa.

FACILITATI: " Celeste Restaurant and Terrace" cu meniu A' la Carte, "Aquaria Restaurant" cu bufet si spectacole gastronomice, "Nautica Bistro", "Ristorante Bacco", "Shumi Sushi Bar". In cadrul hotelului mai puteti gasi: Lagoon Pool Bar, Blue Bar, Clouds Lounge Bar, Snack Bar, magazin cu suveniruri, coafor, sali de conferinte, rent a car, internet wireless in lobby.

SPORT SI DIVERTISMENT: Centru spa, hidromasaj, sauna, hammam, aerobic, piscina interioara incalzita, piscine de exterior, 2 terenuri de tenis, sala de fitness, tenis de masa, sporturi nautice, centru de scufundari.

Mini club pentru copiii intre 4 si 12 ani (din aprilie pana in octombrie), baby sitting la cerere, piscina exterioara pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.