Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Evabelle Napa Hotel Apartments


Descriere

LOCALIZARE: Evabelle Napa Hotel Apartments este la 300 metri de plaja nisipoasa, orasul Larnaca se afla la aproximativ 60 km distanta, Protaras la 5 km. Zona de baruri si restaurante se afla la 500 metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: Complet renovat in 2017 hotelul are 122 de camere si pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby bar, aer conditionat, parcare, conexiune internet wireless gratuita, piscina exterioara cu sectiune de piscina pentru copii, tennis (contra-cost), biliard (contra-cost), fitness.


FACILITATI CAMERE: Superior Studio : are o suprafata de aproximativ 25 mp si dispune de: 2 paturi twin, aer conditionat, seif, telefon, TV, baie cu dus, bucatarie utilata, frigider.
Apartamentele 1 bedroom superior : au o suprafata de aproximativ 45 mp, dispun de living , dormiyor cu pat dublu / 2 paturi twin si aceleasi facilitati ca studiourile.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie