Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anesis Hotel


Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Anesis se afla in Ayia Napa, la doar 200 de metri de plaja Pantachou si ofera centru de fitness si piscina in aer liber gratuita.
Proprietatea se afla la mai putin de 500 de metri de Manastirea Agia Napa si piata Ayia Napa. WaterWorld este la 6 km, iar Aeroportul International Larnaca se afla la 40 de minute de mers cu masina.

FACILITATI
Proprietatea pune la dispozitie bar, restaurant si camere cu aer conditionat si balcon.
Hotelul Anesis ofera si sauna, gradina si terasa la soare. Receptia este deschisa nonstop.
Acesta este locul preferat de turistii din Ayia Napa, conform comentariilor independente.

CAMERE
Camerele in stil clasic au seif, fierbator electric si TV prin satelit. Fiecare camera include baie privata cu uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Camera dubla/twin (16 mp)-Oferind un balcon cu vedere la gradina, aceasta camera cu aer conditionat este dotata cu fierbator electric si TV prin satelit. Baia privata este dotata cu uscator de par si articole de toaleta gratuite.Un seif si un frigider sunt disponibile la un cost suplimentar.

Camera dubla/twin superioara-(15 mp)-Ofera un balcon spatios cu vedere la piscina cu sezlonguri, aceasta camera cu aer conditionat ofera fierbator electric si TV prin satelit. Baia privata este dotata cu uscator de par si articole de toaleta gratuite. Produsele din frigider sunt gratuite. In fiecare zi sunt oferite cafea si ceai.

Camera de familie- (22 mp)-Aceasta camera cu aer conditionat are un balcon cu vedere la gradina/piscina, precum si un seif, fierbator electric si TV prin satelit. Baia privata este dotata cu uscator de par si articole de toaleta gratuite.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.