Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Titanic Palace

de la
1349 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.03.2024 - 06.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

CONCEPT HOTEL

CONCEPT HOTEL

CONCEPT HOTEL


Titanic Palace Hotel este un resort de 5* care se intinde pe o suprafata de 100.000 mp, inconjurat de gradini luxuriante si situat pe malul Marii Rosii avand o plaja de 365 m , oferind turistilor sai o panorama spectaculoase la turcuazul marii si facilitatile necesare unei vacante de lux impletite cu ospitalitatea si caldura egipteana.



Anul deschiderii: 2010


Localizare: Hotelul este situate in regiunea Marii Rosii, la 15 km de portul de agreement, la 18 km de Insula Giftun si la 11 km de Aeroportul International Hurghada.


Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai 19 piscine (una incalzita pe timpul iernii iar cea de-a doua speciala pentru copii), un centru spa (13 camere pentru masaj, 2 bai cu aburi, 1 jacuzzi exterior, 2 saune,1 baie turceasca si o sala de fitness), 11 restaurante , 6 baruri, o plaja privata cu nisip, internet cafAS si acces la wi-fi, parcare privata, centru pentru sporturi acvatice, un imens centru pentru activitati recreative cuprinzand 8 mese de billiard, 1 play station, 3 air hockey, 2 piste de bowling, 2 mese de tenis, 7 jocuri video, disco, echipa de animatie, sala de conferinte, cinema pentru copii, serviciu de shuttle catre centrul statiunii Hurghada.


Restaurante: restaurante principale: Cleopatra restaurant si Antonio Restaurant, 4 restaurante A l'a Carte cu rezervare in incinta resortului : Japonez, Mexican, Mongolez, Indian, 5 restaurante A l'a Carte impreuna cu hotelul aceluiasi lant, Titanic Beach Hotel avand specific libanez, chinezesc, pescaresc, grill si italian.
Copiii se pot bucura de un Kids club (4-12 ani), loc de joaca si echipa de animatie.
Aqua Park-ul hotelui cuprinde in total 4000 m de piscine cu 8 topogane destinate adultilor, 8 topogane destinate copiilor, o corabie a piratilor, piscina incalzita pentru copii, piscina cu valuri si un rau pentru rafting.


Facilitati camera: Toate cele 591 de camera ale hotelului au balcon sau terasa, mini bar, Tv LCD cu programe prin satelit, produse de toaleta, uscator de par, aer conditionat centralizat.
Camerele standard: 48 mp, cu dormitor, dressing, baie cu cabina de dus si balcon cu vedere la gradina, piscina sau partial la mare.
Bungalow: 48 mp, localizate pe o insula in mijlocul piscinelor si avand pat King Size, dressing, baie cu cabina de dus si terasa cu acces la piscina
Family :55 mp, avand un dormitor cu pat matrimonial si o zona cu 2 paturi twin, zona de relaxare, dressing, baie cu cabina de dus .


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.