Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sunrise Holidays


Descriere

Localizare: Hotelul este situat pe malul marii, la 5 km de aeroport si 500 m de centrul statiunii Hurghada, oferind oaspetilor atat o atmosfera relaxanta in interioarul resortului, dar si viata activa din Hurghada. Facilitatile camerelor: Hotelul are 384 camere (din care 333 camere deluxe, 51 family), un apartament royal, unul englez si unul oriental. Toate camerele detin baie sau dus, foehn, mini- frigider, seif (receptie, gratuit), aer conditionat centralizat, TV Satelit, telefon, pardoseala – gresie, balcon sau terasa (nu, in fiecare camera), in camera se face curatenie – zilnic, asternuturile sunt schimbate – zilnic. Facilitatile hotelului: Hotelul detine 2 Restaurante internationale cu vedere panormaica la mare, un restaurant pe maulul marii, o cafenea in aer liber cu gustari, bauturi, inghetata si produse de patiserie, un lounge oriental, barul hotelului, barul holului, un bar la piscina si un bar pe maulul marii unde se serveste si gratar. Ca si alte facilitate enumeram: sala de conferinte, spalatorie si curatatorie, valet propriu la cerere, seif, cabinet medical, centru de cumparaturi, coafor,parcare gratuita, schimb valutar, internet-café (contra cost). Sport si divertisment: Centru international de scufundari si windsurf cu instructori atestati, centru acvatic, volei pe plaja, tenis de masa, darts, club de sanatate echipat cu sauna, camera cu aburi si centru de gimnastica, masaj si centru de infrumusetare, mese de billiard si snooker. Serile sunt intretinute de echipa de animatie profesionala (vorbesc mai multe limbi straine) si discoteca, muzica live. Contra cost: sauna, masaj, baie cu aburi, squash, biliard, plimbari cu camila, centru de scufundari, cursuri scuba diving. Plaja: Laguna proprie, cu nisip iar in apropiere - recif de corali. Umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape de plaja sunt gratuite.

Localizare

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. SUNRISE Holidays Resort -Adults Onlyeste destinat exclusiv adulţilor şi are o plajă privată, cu lagună și insulă.  SUNRISE Holidays Resort -Adults OnlyHurghada este situat la 500 de metri de centrul orașului şi la 2 km de atracțiile de pe Corniche Road. 

Facilitati Hotel

Oferă un centru de scufundări, un club de sănătate și o piscină în aer liber, cu vedere la Marea Roșie. Aeroportul din Hurghada este la 20 de minute cu maşina. Această proprietate oferă o serie de restaurante, baruri și lounge-uri. WiFi este gratuit în zona holului. Mâncăruri egiptene și internaționale sunt servite la restaurantul și lounge-ul Nasaya, la restaurantul El Sol International și la restaurantul Arabian nights. La piscină și la barurile de pe plajă sunt oferite gustări și băuturi. Sunt disponibile prânzuri la pachet şi room service.

Complexul oferă o sală de sport, o saună, servicii de masaj, facilități de volei pe plajă și echipamente de tenis de masă. Programele de divertisment sunt organizate cu regularitate, iar recepția cu program nonstop se poate ocupa de închirierea de maşini şi organizarea de excursii.

Facilitati Camere

Camerele au aer condiționat, TV prin satelit, minibar, baie privată cu o cadă, precum şi balcon sau terasă cu vedere la mare sau la piscină. Unele includ o zonă de lounge cu canapele.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Room Service
Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Parcare
Fitness
Sporturi
Babysitting
Schimb valutar
Asistenta medicala
Rent-a-car
Recepție 24h