Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STEIGENBERGER RAS SOMA

de la
2898  2282 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 31.05.2024 - 07.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Iasi
Verifica disponibilitate

Descriere

STEIGENBERGER RAS SOMA (Safaga - Soma Bay )


Prezentare oficiala hotel: https://www.steigenberger.com/en/hotels/all-hotels/egypt/safaga/steigenberger-resort-ras-soma


Relaxare: centrul SPA MIVIDASPA este unul din cele mai renumite si moderne centre din tara. Turistii pot beneficia tratamente de infrumusetare, masaje cosmetice si corporale, sauna, hamam, jacuzzi, centru fitness, aqua center, activitati sportive si de divertisment, tenis de masa, darts, boccia, volei pe plaja, program de animatie, show-uri, muzica live.


Servicii de masa: ALL INCLUSIVE
Localizare: Steigenberger Resort Ras Soma se afla la 45 km de portul nou de agrement si la 43 km de Insula Giftun. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International din Hurghada, situat la 55 km departare.


Facilitati hotel:
Hotelul are centru comercial, bancomat, centru diving, serviciu room service, babbysitting, sala de jocuri, spalatorie, medic, 2 piscine olimpice exterioare incalzite si o piscina entru copii. De asemenea are o multitudine de restaurante si baruri.
Kahramana Main Restaurant - Mic dejun tip bufet (07:00 - 10:00)
Inima culinara a hotelului, servind un somptuos mic dejun tip bufet. Kahramana se mandreste ingredientelor proaspete ecologice folosite in bucatariile mediteraneene si internationale.


Safari Lobby Bar Lounge - Deschis 24 de ore pe zi.
Ofera o selectie larga de bauturi rafinate, cocktailuri, vinuri, alcool local sau importat, impreuna cu un tapas usor sau gustari pentru a savura bautura.




Benisuma Japanese Asian Speciality Restaurant - Zilnic 19:00 - 22:00
Bucataria asiatica, cu o selectie echilibrata de specialitati, japoneze (de la Teppanyaki la sushi si Sashimi), thailandeze sau indoneziene pot surprinde cu adevarata esenta a aromelor lor atentice si ispititoare.


Arabesque Lebanese Speciality Restaurant - Zilnic 19:00 - 22:00
Restaurantul specializat in bucataria autentica orientala si libaneza ofera o gama larga de mezzeh si articole la gratar servite intr-un ambient de neuitat.


Maya Beach Restaurant
Pranz tip bufet: 12:00 - 15:00
Cina tip bufet: 19:00 - 22:00
Pe plaja, la malul marii, intr-o atmosfera linistita si relaxata, este acest bistro unde turistii pot servi masa de pranz si cina.


Cabana Pool-Side Restaurant - Pranz tip bufet: 12:00 - 15:00
Cina tip bufet: 19:00 - 22:00
Restaurantul a la carte situat langa piscina este imaginea orasului de coasta al Italiei. Cu o bucatarie Mediteraneeana ofera feluri de mancare excelente pentru pranz si cina, cu cocktailuri si fresh-uri, gustari mici si tapas.
Aqua Bar
Zilnic 10:30 - 17:30 - se pot servi gustari usoare, bauturi alcoolice si racoritoare servite la bar


The Shisha
Nimic nu se compara cu relaxarea data de ritmurile culturii si traditiile triburilor. Acesta este locul ideal de a zabovi dupa o zi sub arsita soarelui. Aici turistii se pot bucura degustand si experimentand o selectie de ceai oriental, cafea si narghilele.


Facilitati Camere: Pat king-size queen size, Bai in plan deschis, cu cazi independente supradimensionate sau dus cu efect de ploaie delicat si o toaleta separata. Uscator de par, oglinda cosmetica, dopuri de barbierit. Halate de baie si papuci. Prosoape de plaja si piscina.
Dressing mare separat, cu oglinzi de dimensiuni mari. Smart TV-uri cu canale TV prin cablu / satelit. Doua telefoane cu linie directa. Seifuri in camera. Facilitati gratuite pentru prepararea de ceai si cafea. WIFI


Tipuri de camere:
Superior room with side sea view: Camera superioara este de 50 mp. A


Superior room with side-sea view-view and separate beds: Turistii se pot relaxa in camera superioara de 50 mp. Soma.


Superior room with pool-view: Camerele superioare cu vedere la piscina. Aceaste camere sunt ca un sanctuar si ofera intotdeauna cea mai calda senzatie de casa departe de casa.




Superior room with pool view and separate beds: Camerele superioare sunt cu vedere la piscina. Aceaste camere sunt ca un sanctuar si ofera intotdeauna cea mai calda senzatie de casa departe de casa.


Superior room with sea view: Camera superioara de 50 mp are si dressing separat. Aceaste camere sunt ca un sanctuar si ofera intotdeauna cea mai calda senzatie de casa departe de casa.


Superior room with sea view and separate beds: Camera superioara de 50 mp are si dressing separat. Aceaste camere sunt ca un sanctuar si ofera intotdeauna cea mai calda senzatie de casa departe de casa.




Superior Grand room with pool view: Camera superioara de 50 mp este impresionanta ca un mic palat, unde amestecul perfect de confort, splendoare si caldura se reunesc. Turistii se pot bucura de magnifica vedere spre piscina, impreuna cu facilitati de camera superbe de la pat king-size, dressing separat, canapea confortabila, aer conditionat controlat individual, minibar, televizor inteligent si multe altele. Camera gazduieste pana la doi adulti si un copil.




Superior Grand room with side sea view: Camera superioara de 50 mp este impresionanta ca un mic palat, unde amestecul perfect de confort, splendoare si caldura se reunesc. Turistii se pot bucura de magnifica vedere laterala la mare, impreuna cu facilitati de camera superbe de la pat king-size, dressing separat, canapea confortabila, aer conditionat controlat individual, minibar, televizor inteligent si multe altele. Camera gazduieste pana la doi adulti si un copil


Superior Grand room with sea view: Camera superioara de 50 mp este impresionanta ca un mic palat, unde amestecul perfect de confort, splendoare si caldura se reunesc. Turistii se pot bucura de magnifica vedere frontala la mare, impreuna cu facilitati de camera superbe de la pat king-size, dressing separat, canapea confortabila, aer conditionat controlat individual, minibar, televizor inteligent si multe altele. Camera gazduieste pana la doi adulti si un copil.


Deluxe Family room: Camera eleganta de familie de 60 mp este alegerea perfecta pentru familie. Proiectata cu o nota de rafinament, lux si stil, face din sedere. un loc absolut memorabil. Camera poate gazdui pana la doi adulti si doi copii.Facilitatile camerei dressing separat, canapea confortabila, aer conditionat controlat individual, minibar, televizor inteligent si multe altele se ridica la nivelul celor mai mari exigente.






Deluxe Family room with separate beds: Camera eleganta de familie de 60 mp este alegerea perfecta pentru familie. Proiectata cu o nota de rafinament, lux si stil, face din sederea turistilor. un loc absolut memorabil. Camera poate gazdui pana la doi adulti si doi copii.Facilitatile camerei dressing separat, canapea confortabila, aer conditionat controlat individual, minibar, televizor inteligent si multe altele se ridica la nivelul celor mai mari exigente.


Executive suite with swim-up pool: Suita fascinanta de 57 mp este combinatia perfecta intre afaceri si rasfat in plus fata de facilitaatile speciale actualizate vinesi cu o piscina privata menita relaxarii,. Suita poate gazdui pana la doi adulti. Facilitatile camerei dressing separat, canapea confortabila, aer conditionat controlat individual, minibar, televizor inteligent si multe altele se ridica la nivelul celor mai mari exigente.


Royal suite with sea view : Suite Royal de 215 mp este unica in genul sau. Oaspetii pot merge pe terasa sau gradina privata pentru a se minuna de claritatea apelor din Golful Ras Abu Soma. Suita poate gazdui pana la doi adulti. Facilitatile suitei, dressing separat, canapea confortabila, aer conditionat controlat individual, minibar, televizor inteligent si multe altele, se ridica la nivelul celor mai mari exigente.


Private villa with swimming pool and two bedrooms: In vila privata de 320 mp, turistii se pot bucura de propriile piscine sptioase, doua dormitoare confortabile, asezate exact langa plaja. Vila cu design luxos imbratiseaza caracteristici prestigioase, inclusiv camere cu baie privata, jacuzzi si dus in exterior, living cu zona de luat masa, chicineta si multe altele. Vila poate gazdui pana la patru adulti.
Dotarile vilei: Doua paturi queen-size, bai in plan deschis cu cazi independente supradimensionate sau dus cu efect de ploaie dedicat, uscator de par, oglinda cosmetica, dopuri de barbierit si facilitati mai exclusiviste, Jacuzzi in baia principala, dus cu efect de ploaie in aer liber in gradina inchisa, halate de baie si papuci, prosoape de plaja si piscina, dressing mare separat, cu oglinzi de dimensiuni mari, bucatarie complet utilata, cu frigider, cuptor cu aragaz, espresso, Smart TV-uri cu canale TV prin cablu / satelit, doua telefoane cu linie directa, difuzor bluetooth portabil, seifuri in camera, facilitati gratuite pentru prepararea de ceai si cafea, bar deschis cu bauturi alcoolice premium,aranjamente florale zilnice proaspete, serviciu de majordom disponibil la cerere, Wifi


Private villa with swimming pool and three bedrooms:
Vila privata este de 375 mp. Vila cu design luxos imbratiseaza caracteristici prestigioase, inclusiv camere cu baie privata, jacuzzi, dus in exterior, living cu zona de luat masa, chicineta si multe altele. Vila poate gazdui pana la sase adulti


Dotarile vilei: Trei paturi queen-size, bai in plan deschis cu cazi independente supradimensionate sau dus cu efect de ploaie si toaleta separata, uscator de par, oglinda cosmetica, Jacuzzi in baia principala, dus cu efect de ploaie in aer liber in gradina inchisa, halate de baie si papuci, prosoape de plaja si piscina, dressing mare separat, cu oglinzi de dimensiuni mari, bucatarie complet utilata, cu frigider, cuptor cu aragaz, espresso, Smart TV-uri cu canale TV prin cablu / satelit, doua telefoane cu linie directa, difuzor bluetooth portabil, seifuri in camera, facilitati gratuite pentru prepararea de ceai si cafea, bar deschis cu bauturi alcoolice premium,aranjamente florale zilnice proaspete, serviciu de majordom disponibil la cerere, Wifi
















Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Room Service
Piscina exterioara
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Recepție 24h