Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sindbad Club

de la
1017 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.04.2024 - 26.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Sindbad Club 4 stele - Hurgada - Village Road, Hurghada, Egipt


Site official : http://www.sindbadclub.com/


Prezentare oficiala hotel: Hotelul, s-a extins de curand, construind sute de camere suplimentare si dezvoltand gama de activitati si servicii. Sindbad Club, va intampina cu plaje curate si spectacole fantastice de seara, activitati sportive si recreative de neegalat.
Sindbad Club ofera cazare de lux de 4 stele si ospitalitate egipteana de neegalat, toate combinate cu un stil tropical vesel intr-o locatie incomparabila. Situat chiar pe coasta Marii Rosii a Egiptului, Sindbad Club ofera o experienta de vacanta de neuitat. Hotelul este compus din 719 camere, inclusiv 6 camere wellness uluitoare, completate cu un jacuzzi privat pe terasa, perfect pentru luna de miere! Pentru a va face sederea si mai placuta, hotelul ofera o experienta culinara remarcabila in diferite restaurante cu puncte culinare speciale, impreuna cu mai multe baruri si cafenele.

Relaxare:
Indiferent daca doriti sa explorati zona hotelului, sa participati la un joc de volei pe plaja, sa va indreptati catre unul dintre spectacolele live sau sa va abonati la unul dintre numeroasele tratamente din spa-ul hotelului, Sindbad Club are ceva unic pentru dvs.!
Activitatile dureaza toata ziua si sunt disponibile 7 zile pe saptamana. Hotelul oferatrei zone de animatie pentru a satisface fiecare asteptare si dorinta trecatoare pe care o pot avea oaspetii.
Divertismentul oferit,nu este doar pentru adulti, desigur! Penturu copii, hotelul are un parc acvatic cu 12 tobogane si o Gradina secreta, Sindbad Club are ceva pentru toata lumea Sindbad Beach - animatie
Full Power
Va veti bucura de o zi intreaga de programare de animatie pe plaja, de la turnee de volei la competitii zilnice.
Sindbad Aqua Park - Soft Animation
Activitati de animatie, yoga, aerobic pe apa si multe altele!
Piscina principala Sindbad Club
Relaxare totala si niciun program de animatie nu este in aceasta zona.
Club pentru copii
Clubul pentru copii este deschis zilnic intre orele 10:00 - 16:00 si este situat in parcul acvatic din partea stsnga a restaurantului Botanica. Animatorii prietenosi au acivitati precum arte si meserii, vizionarea de filme si pictura fetei. Programul este dinamic, mentinandu-va copiii implicati zilnic.
Secret Garden - Un centru de activitati dotat cu o zona de joaca usoara, jocuri arcade, realitate virtuala si multe altele.
Mini Disco-Noaptea in Alchemy Lounge exista o mini discoteca pentru copii cu DJ-ul intern.
Teatrul pentru copii - in fiecare seara, incepand cu ora 19:00.


Cea mai apropiata plaja: Este situata la 5 minute de mers pe jos de oricare dintre holuri. Va veti bucura de o intindere de 400 de metri de plaja privata cu sezlonguri umbrite.


Servicii de masa: Cu o multitudine de restaurante diverse in statiune, restaurantele raspund tuturor gusturilor culinare. Va veti bucura de diversele bufete internationale sau sa alegeti unul dintre restaurantele a la carte renumite. Preferatul oaspetilor este Sawatdi Pan Asian, unde va puteti bucura de o gama de arome din est.
Numeroasele cafenele si baruri imprastiate prin club sunt perfecte pentru o pauza de cafea sau o gustare la jumatatea zilei.

Localizare: Sindbad Club se afla la numai 15 minute de Aeroportul Hurghada

Facilitati hotel:
Receptie 24h;
Late Check-out;
WiFi fratuit inclus;
6 piscine;
Room service;
Spa si centru wellness;
Sala de fitness;
Restaurant, terasa, bar;
Zona de plaja privata;

Facilitati camere:


Camerele destinate doar familiilor si cuplurilor sunt dotate cu aer conditionat si TV prin satelit. Este disponibil room service de 24 de ore.

1)Standard Double Room. Camerele standard ofera o atmosfera relaxata, tropicala. Camerele standard sunt situate la diferite etaje ale hotelului, cu camere cu vedere la oras, gradina sau piscina. Fiecare camera este mobilata cu o masa si doua scaune, impreuna cu asternuturile de pat la alegere.


2)Superior Room. Sunt mai spatioase decat camerele standard, aceste camere superioare sunt perfecte pentru turistii care au nevoie de spatiu suplimentar si avantaje speciale. Fiecare camera superioara ofera vedere la gradina sau la piscina. De asemenea, holetul ofera gratuit o sticla de apa minerala de persoana in fiecare zi de cazare.


3)Wellness Room Camerele Wellness, ofera o experienta relaxanta unica, cu faciliati de lux pentru a va imbunatati sederea. Majoritatea camerelor de wellness sunt situate la etajele superioare pentru mai multa intimitate, fiecare camera este mobilata cu o masa si doua scaune, impreuna cu aranjamentul de asternut la alegere. De asemenea, hotelul ofera turistilor o sticla de apa minerala gratuita de persoana in fiecare zi de cazare, se aplica doar oaspetilor all-inclusive.


4)Family Room . Aceste camere noi sunt perfecte pentru turistii care au nevoie de maim ult spatiu impreuna cu familiile lor. Fiecare camera de familie ofera vedere la gradina sau la piscina. Camera este mobilata cu o masa si doua scaune, impreuna cu 2 paturi mari confortul dumneavoastra. De asemenea, hotelul ofera turistilor o sticla de apa minerala gratuita de persoana in fiecare zi de cazare, se aplica doar oaspetilor all-inclusive


5)Family Suite. Suita de familie include doua camere care sunt conectate cu o usa, oferind spatiu suplimentar si intimitate, psstrand totusi familia impreuna. Suita de familie poate gszdui pana la 4 persoane. Aceasta suita este mobilata cu o masa si doua scaune, cu un pat king-size intr-o camera si doua paturi queen-size in cealalta camera pentru confortul. De asemenea, hotelul ofera turistilor o sticla de apa minerala gratuita de persoana in fiecare zi de cazare, se aplica doar oaspetilor all-inclusive


6)Junior Suite. Acesta camera,ofera o experienta de lux cu facilitati de lux. Fiecare camera are un pat king-size, o zona de living extinsa; fiecare camera este mobilata cu o masa, doua scaune si o canapea confortabila care se pliaza intr-un pat suplimentar. Pentru confortul dumneavoastra., fiecare camera include, de asemenea, o unitate individuala de aer conditionat cu incalzire, TV mare prin satelit cu ecran LCD, un mini-bar complet aprovizionat, uscator de par si o baie privata cu dus. De asemenea, hotelul ofera o sticla de apa minerala gratuita de persoana pe timpul sejurului, se aplica numai oaspetilor all-inclusive



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.