Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNRISE SELECT CRYSTAL BAY ( EX SENTIDO)

de la
1786 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.05.2024 - 01.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

www.sunrisehotels-egypt.com

Localizare:
Hotelul Sunrise Grand Select Crystal Bay Hurghada este situat langa Sun Rise Mamlouk si Sunrise Garden cu plaja in jurul unui mic golfulet. Chiar vizavi se afla un centru comercial ce apartine lantului hotelier Sunrise (cladirea, nu magazinele). Are o gradina foarte mare cu o singura piscina. Hotelul este situat la 9 km de aeroportul Hurghada, la 12 km de centrul orasului, chiar pe plaja, si a fost deschis în 1994, ultima renovare completa a avut loc în 2010. Hotelul este format dintr-o cladire principala cu 2 etaje si un complex de cladiri de 1, 2, si 3 etaje.

Facilitati Camera:
Dus, uscator de par (în camera, gratuit), mini-bar (contra cost), seif (în camera, gratuit), aer conditionat, individual, TV prin satelit, telefon, balcon sau terasa, room service (contra cost), servicii de curatenie si intretinere - zilnic, schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe saptamâna.

Facilitati Hotel:
Restaurante (3 a la carte), 8 baruri, 2 piscine exterioare (una încalzita în timpul iernii), serviciu de spalatorie (contra cost), curatatorie (contra cost), doctor la cerere (contra cost), coafor (contra cost), magazine, schimb valutar, taxi, parcare (gratuit), internet cafe (contra cost), shuttle Bus catre oras (contra cost). 174 Deluxe Room (max. 3 pers., 42 mp si 35 mp), camere superioare, Junior Suite, Pool Suite, Marina Suite, Jacuzzi Suite si Royal Suite. Hotelul dispune de 2 camere pentru persoane cu handicap si multe sunt pentru nefumatori.
Pentru copii: piscina pentru copii (încalzita în timpul iernii), sectiune pentru copii în piscina în aer liber (neîncalzita), loc de joaca pentru copii, miniclub (4-12 ani), babysitter (la cerere, contra cost), patut (la cerere la receptie, gratuit).Gratis: aerobic, volei pe plaja, darts, biliard, mini-fotbal, teren de tenis (nocturna contra cost), inchirieri de rachete de tenis, tenis de masa, muzica live.Contra cost: sauna (16 ani), jacuzzi (16 ani), masaj (16 ani), windsurfing, banana, diving Center.

Plaja: Laguna privata cu plaja de nisip, exista loc de acostare. Umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape de plaja - gratuit. Piscina: umbrele, sezlonguri si saltele - gratuit.

Hotelul: este amplasat la 9 km de aeroportul din Hurghada, la 12 km de centrul orasului, malul marii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.