Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rixos Premium Magawish


Descriere

Hotelul Rixos Magawish este situat in orasul Hurghada la 7 km de aeroport si la 12 km de centrul orasului HurghadaSport si agrement
Teren de tenis, baschet, volei pe plaja, mini-fotbal, sporturi acvatice, aerobic, fitness, yoga, pilates, tenis de masa, darts, fotbal, step aerobic.

Facilitati copii
Restaurant pentru copii, piscina exterioara, sala de jocuri, mini disco, loc de joaca si diferite programe de animatie.

Facilitati camere
Camerele moderne si spatioase sunt dotate cu aer conditionat, LCD TV, uscator de par, telefon, seif, mini-bar,Wi-Fi, balcon/terasa.

Facilitati hotel
Rixos Premium Magawish are un design modern si ofera turistilor multiple facilitati pe timpul sejurului. Hotelul detine un restaurant principal, 5 restaurante a la carte, 8 baruri, beach cabanas, shisa corner, 6 piscine exterioare, sali de conferinta, centru SPA, spalatorie, magazine, coafor, loc de joaca pentru copii, spalatorie.

Localizare
Hotelul Rixos Magawish este situat in orasul Hurghada la 7 km de aeroport si la 12 km de centrul orasului Hurghada. Acest resort de 5 stele Deluxe deschis in 2019 dispune de servicii de cea mai inalta calitate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.