Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hawaii Dreams Aqua Park


Descriere


LOCALIZARE

Recent construit, hotelul este langa plaja (300 metri) cu nisip cu vedere la Marea Rosie, la numai 20 km de aeroportul international Hurghada, la 10 km de El Gouna.

FACILITATI

Hotelul dispune de 150 de camere pe 5 etaje, 1 cladire principala cu lift si cateva cladiri secundare, receptie 24 de ore, wireless in lobby, ATM, magazine, spalatorie, servicii medicale, sala de conferinta, disco, gradina, 1 restaurant principal si 1 restaurnat a la carte, bar la plaja, 4 piscine, aquapark cu topogane, piscina pentru copii, mini club pentru copii (5-12 ani), mini disco.
Nu este permis accesul cu animale de companie, acces internet wireless gratuit in zonele publice.

CAMERE

Camerele standard au in jur de 25 mp, balcon sau terasa, baie cu caa sau dus, uscator de par, TV prin satelit, telefon, seif, minibar, aer conditionat.

RESTAURANT

Hotelul dispune de un restaurant principal cu terasa care serveste mesele tip bufet si 1 restaurant a la carte ( cu specific pescaresc, contra-cost), bufet pentru copii, bar, snack bar, lobby bar.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.