Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gravity Sahl Hasheesh


Descriere

Gravity Sahl Hasheesh este un hotel de 5 stele situat în golful exclusivist Sahl Hasheesh, o destinație extrem de populară din Hurghada, la 25 de minute de mers cu mașina fata de Aeroportul Internațional Hurghada. Hotelul oferă toate facilitățile și serviciile pe care oaspeții de lux le-ar aștepta. O esență de grație, eleganță și stil. Ospitalitatea extraordinară, combinată cu designul elegant și confortabil al hotelului, și zonele publice răsfățate, constând din hol cu ​​design contemporan și modern, zone relaxante liniștite, piscine, plajă privată cu nisip, restaurante și baruri care oferă arome din întreaga lume, toate creează o experiență unică și o vacanță de neuitat.

Localizare

Plaja Fort Arabesque este la 2,6 km de Gravity Hotel & Aqua Park Sahl, iar plaja Tia Heights Makadi Bay este la 2,8 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Hurghada, situat la 35 km de proprietate.

Facilitati Hotel

Gravity Hotel & Aqua Park Sahl Hasheesh este situat în Hurghada și pune la dispoziție un lounge comun, centru de fitness, bar și o grădină. De asemenea, această proprietate are recepție deschisă non-stop, un restaurant, parc acvatic și o piscină în aer liber disponibilă pe toată durata anului. De asemenea, există room service, un club pentru copii și servicii de schimb valutar. Gravity Hotel & Aqua Park Sahl Hasheesh oferă un loc de joacă pentru copii. Oaspeții pot juca biliard, tenis de masă și darts la complex.

Facilitati Camere

Toate camerele complexului au aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, seif și baie privată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Camerele sunt dotate cu fierbător, unele camere au balcon, iar altele au vedere la grădină. Camerele de la Gravity Hotel & Aqua Park Sahl includ lenjerie de pat și prosoape.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Seif
Room Service
Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Loc de joaca pt copii
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camere familii
Sporturi
Babysitting
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Asistenta medicala
Rent-a-car
Recepție 24h