Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bella Vista Resort

de la
1151  1093 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 21.06.2024 - 28.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

CONCEPT HOTEL

CONCEPT HOTEL









Situat la numai 30 de minute distanta de parcul acvatic Sindbad, Bella Vista Resort isi intampina oaspetii in propriul port de agreement cu preparate deosebite din bucataria internationala si orientala.



Localizare: Bella Vista Resort este situate la 5 km de Aeroportul International Hurghada, in centru orasului pe malul marii. Eastern Arabian desert se afla la 100 m distanta iar Hurghada marina la 1.4 km.


Facilitati hotel: Oaspetii hotelului se pot bucura de un meniu variat in restaurantul principal al hotelului sau de bauturi diversificate in cele 3 baruri. Pe langa acestea ofera un centru de conferinte, un centru spa ( contra cost), camera pentru bagaje, acces wi-fi contra cost, centru de fitness, tenis de masa, dico, aerobic, piscina exterioara si interioara, animatie si club pentru copii.


Facilitati camera: Bella Vista ofera camera standard, camera de familie si camera pentru persoane cu dizabilitati toate avand balcon sau terasa cu vedere la Marea Rosie sau gradina. Acestea sunt dotate cu aer conditionat, Tv cu ecran plat, mini bar (contra cost) si produse de toaleta.camerele family au dormitor separat, o baie iar vederea este catre oras.

Bauturile de import alcoolice si non alcoolice, sucurile, sucurile naturale si bauturile imbuteliate sunt contra cost.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.