Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arabia Azur Resort

de la
1078 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.06.2024 - 15.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Arabia Azur isi asteapta oapetii cu pe plaja privata aflata intr-o laguna albastra special pentru relaxare si sau pentru a explora laguna cu recif aflata chiar langa plaja cu nisip.


Localizare: Acest hotel destinat in special familiilor se afla la 8 km distanta de Aeroportul International Hurghada si la 3 km de centru orasului.


Facilitati hotel: Arabia Azur pune la dispozitia oaspetilor sai un restaurant principal cu bucatarie internationala si orientala, 3 restaurante A l'a Carte ( contra cost), 5 baruri, piscine exterioare ( una incalzita pe timpul iernii)_, spalatorie ( contra cost), centru spa (contra cost), biliard, teren de tenis, sala de fitness, bocce, darts, tenis de masa,


Plaja hotelului este proprie, cu nisip, aflata intr-o laguna, avand umbrele si sezlonguri gratuite.
Facilitati pentru copii: 2 piscine exterioare dintre care una are incalzire pe timpul iernii, loc de joaca, mini club (4-12 ani).


Facilitati camere: Toate cele 526 de camere ale hotelului au balcon sau terasa toate cu vedere la mare, piscina sau gradina. Acestea sunt dotate cu uscator de par, mini bar (gratuit), facilitate pentru prepararea ceaiului sau cafelei, Tv cu programe prin satelit, seif.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.