Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sousse Pearl Marriott Resort & Spa


Descriere

Acces internet Wi-Fi

Centru Wellness & Spa

Recomandat pentru un sejur activ


Descriere hotel

Sousse Pearl Marriot Hotel & Spa a fost deschis în anul 2017 şi este amplasat în apropiere de centrul oraşului Sousse, în a doua linie de la mare.



Principalele puncte de atracție

Acces internet Wi-Fi

Centru Wellness & Spa

Recomandat pentru un sejur activ



Regim de masă

All Inclusive

Mic dejun, pranz si cina tip bufet



Locatia

Hotelul este amplasat la o distanță de 2 km de centrul orașului Sousse, la 15 km de portul de agrement Port El Kantaoui și la 17 km de aeroportul din Monastir.



Soare si mare

Plajă proprie – accesul se face prin intermediul unui pasaj subteran; două piscine exterioare, piscină interioară cu jacuzzi, tobogane.



Restaurante si baruri

Restaurant principal „The Gourmet” – tip bufet, cu specific tunisian şi internaţional;

Restaurante á la carte cu specific: „Opus” – asiatic, „Casa Del Mar”- mediteranean;

Pool Bar & Restaurant – „Soho Lounge”

Baruri: Lobby Lounge, The Executive Lounge, „Blu Moon” Beach Food & Drink



Sport și relaxare

Sală de fitness, aerobic, aqua gym, volei pe plajă, centru Wellness & Spa, masaj, jacuzzi, saună, baie cu aburi, tratamente faciale şi corporale, manichiură, pedichiură, 5 săli pentru întâlniri şi conferinţe, sevicii medicale, servicii de spălătorie, magazine, închiriere maşini; în apropierea hotelului: tenis de masă, teren de golf, închiriere biciclete, centru de diving, sporturi nautice, banana, canoe, hidrobicicletă, windsurfing.



Facilități pentru copii

Spaţiu de joacă, piscină, tobogane, pătuţ (la cerere, gratuit).



Facilități gratuite

Sală de fitness, aerobic, aqua gym, volei pe plajă



Facilități contra cost

Centru Wellness & Spa, masaj, jacuzzi, saună, baie cu aburi, tratamente faciale şi corporale, manichiură, pedichiură, 5 săli pentru întâlniri şi conferinţe, sevicii medicale, servicii de spălătorie, magazine, închiriere maşini; în apropierea hotelului: tenis de masă, teren de golf, închiriere biciclete, centru de diving, sporturi nautice, banana, canoe, hidrobicicletă, windsurfing.



Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de 222 camere, distribuite astfel: standard rooms, superior rooms, 1 bedroom executive suite, 2 bedroom executive suite.

Dotări camere: baie cu cadă/ duș, uscător de păr, halate de baie, aer condiționat, seif, mini-bar, TV, telefon, acces internet Wi-Fi, facilități ceai/cafea, fier și masă de călcat, balcon.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.