Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

One Resort Jockey Club


Descriere

Aqua park, 8 piscine

Acces internet Wi-Fi gratuit

3 terenuri 3 golf în apropierea hotelului


Descriere hotel

One Resort Jockey Club este amplasat pe malul Mării Mediterane şi este înconjurat de grădini şi spaţii verzi, în apropiere de centrul oraşului Monastir, animat cu magazine, restaurante şi baruri. La o distanţă de 6 km se află terenul de golf “Palm Links”, la 11 km-“Flamingo” şi la 39 km-“Kantaoui”.



Principalele puncte de atracție

Aqua park, 8 piscine

Acces internet Wi-Fi gratuit

3 terenuri 3 golf în apropierea hotelului



Regim de masă

All Inclusive

-Mic dejun, prânz şi cină tip bufet

-L’Express Snack Bar 24 H

-Lobby Bar deschis în intervalul orar 09:00-00:00

-Aerobic, aqua gym, darts, volei, basket, fotbal, teren de tenis



Locatia

One Resort Monastir este poziţionat pe plajă, la o distanţă de 8 km de centrul oraşului Monastir, la 21 km de centrul oraşului Sousse, la 52 km de oraşul Mahdia, la 2 km de aeroportul din Monastir, 60 km de aeroportul Enfidha şi 165 km de aeroportul din Tunis.



Soare si mare

Plajă proprie, cu nisip; aqua park-1004 mp, 1 piscină cu secţiune pentru copii, piscină interioară. Şezlonguri gratuite, atât la plajă cât şi la piscină; pentru prosoape se plăteşe garanţie.



Restaurante si baruri

Restaurant principal, tip bufet-“Meridian”-cu secţiune pentru copii-“Krick Krack”; 2 snack-baruri-“Oceanbar” şi “Pasta Follia”, deschise în intervalul orar 11:00-17:00; 1 restaurant á la carte: “Blue & Blue”-, Lobby Bar, Express Bar, Beach Bar, Aqua Bar, Moorish Café, discotecă.



Sport și relaxare

Aerobic, aqua gym, darts, tenis de masă, volei, tenis, badminton, basket, volei pe plajă, soccer pe plajă, teren de golf (în apropierea hotelului).



Facilități pentru copii

Kids Club deschis zilnic in intarvalul orar 09:30-17:00): Mini Club (4-7ani), Junior Club (7-12 ani), Teen Lounge (12-17 ani), scaune şi meniu în restaurant, pătuţ, baby-sitter (contra cost).



Facilități gratuite

Aerobic, aqua gym, darts, tenis de masă, volei, tenis, badminton, basket, soccer pe plajă, volei pe plajă, program de animaţii, show-uri, muzică live.



Facilități contra cost

Centru Wellness & Spa, jacuzzi, hammam, tratamente faciale şi corporale, coafor, nocturnă teren de tenis, biliard, internet corner, terenuri de golf (în apropierea hotelului).



Bine de stiut

Restaurant á la carte “Blue & Blue”: deschis 6 zile pe săptămână; o cină/sejur gratuită, cu rezervare în prealabil.



Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de un total de 333 camere, împarţite astfel: camere duble standard, camere duble cu vedere la mare, camere family standard, camere family cu vedere la mare.

Dotări camere: baie proprie cu cadă/duş, uscător de păr, LCD TV satelit, telefon, mini-frigider (apa şi suc la sosire; apoi băuturile sunt contra cost), seif, aer condiţionat, balcon/terasă.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.