Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marhaba Club

de la
923  811 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 04.10.2024 - 11.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul se afla la 2 km de centrul orasului Sousse, 47km de aeroportul Enfidha.Localizare
Marhaba Club este complex dedicat pentru a anticipa și satisface aşteptările și nevoile dumneavoastră. Acesta este situat la 10 minute de centrul oraşului Sousse, aproape de Portul el Kantaoui, pe țărmul mării, în apropierea terenurilor de golf, și la 30 minute de aerportul din Monastir. Hotelul a fost renovat recent si se recomandă persoanelor care iubesc sportul şi aglomeraţia oraşului.

Facilitati pentru copii
Piscină, mini-club, teren de joacă, programe de animaţie. Hotelul are plajă privată spaţioasă, cu nisip fin şi intrare lină în mare, șezlonguri și umbrele gratuite.

Facilitati camere
Hotelul are 281 de camere împărțite pe 4 etaje, dotate cu A/C, baie, telefon, internet wireless, TV, balcon cu vedere spre grădină, mini-bar (contra cost). Camerele cu vedere spre mare sunt la cerere şi contra cost. Există şi camere pentru persoane cu handicap.

Facilitati hotel
Restaurante, baruri, cafenea maură, salon TV, sală de conferinţe, magazin de suveniruri, salon de înfrumuseţare și spălătorie, internet (contra cost), seif (contra cost).La piscina exterioară (fără încălzire) și piscina exterioară vei găsi umbrele, şezlonguri, saltele gratuite și un bar pentru a vă reîmprospăta.

Sport si agrement
Sporturi nautice, windsurfing, water polo, mini-golf, aqua aerobic, tenis, squash, volei de plajă, centru fitness, aerobic, saună, hammam, masaj, baie turcească, discotecă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.