Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE

Marhaba Club 4* este situat pe plaja la 3 km de centrul orasului Sousse. Aeroportul International Monastir se afla la aproximativ 20 km distanta.

FACILITATI

Plaja si Piscine: Plaja de nisip - 100 metri. O piscina exterioara pentru adulti, o piscina exterioara cu tobogane pentru copii, o piscina interioara.
Club pentru Copii (4 - 12 ani)
Spa & Wellness: sauna, masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare.
Activitati sportive si de recreere: Activitati sportive si de recreere: volei pe plaja,pentaque, teren baschet, mini fotbal, water polo, darts, sala de fitness complet echipata.
Divertisment: echipa de animatie la piscina.
Sala de conferinte Le Rotonde

RESTAURANT

Unitati de alimentatie cu specific local si international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.
Baruri: The Bar Club, The Lobby Bar, The Moorish Cafe

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon, aer conditionat, televizor, mini frigider, telefon, seif, cabina de dus, wifi, patut pentru copil la cerere.

Standard Room (25m2)
Suite (50m2) - uscator de par, fierbator electric

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie