Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Les Orangers Beach Resort & Bungalow


Descriere

Plajă privată cu nisip și intrare lină în mare
Facilități pentru copii
Centru Spa și fitness
Facilități pentru conferințe

Descriere hotel

Hotel confortabil, cu personal prietenos, dispune de o gamă largă de facilități, fiind potrivit pentru orice categorie de turiști: familii cu copii, grupuri de tineri, vârstnici. Hotelul oferă un concept unic de all inclusive printre care șampanie, cafea turcească, ceai tradițional tunisian, hamam și masaj, transfer gratuit la terenurile de golf „Yasmine” și „Citrus”. Teritoriu verde extins pe o suprafață de 12 hectare care permite activități de agrement unice.

Principalele puncte de atracție

Plajă privată cu nisip și intrare lină în mare
Facilități pentru copii
Centru Spa și fitness
Facilități pentru conferințe


Regim de masă

Ultra Luxury All Inclusive
- Mic dejun: 06.30 - 11.30 (mic dejun târziu inclus) / Gustări în timpul zilei la snack-barul de la piscină: 12.00 - 18.00 / Prânz: 12.00 - 18.00 / Cină: 18.30 - 21.00 / Cină a la carte la restaurantul de pe plajă: 19.00 - 22.00 / Gustări târzii la Jasmin Bar: 00.00 - 06.00
- Băuturi locale și apă îmbuteliată - 24/7; cafea turcească, ceai cu mentă și nuci de pin, narghilea în cafeneaua maură;
- Vizită gratuită la restaurante à la carte.


Locatia

Hotelul este situat pe o stradă liniștită, dar lângă cafenele și restaurante, un supermarket. La 67 km distanță de aeroportul din Tunis, 105 km de aeroportul din Monastir, la doar 5 km de Yasmine Hammamet și medina Hammamet.

Soare si mare

Prima linie de coastă, plajă lungă și lată, cu nisip și intrare lină în mare, echipată cu umbrele de soare, șezlonguri, saltele, prosoape de plajă, dușuri, bar și snack-bar (în timpul sezonului estival).
Piscină exterioară cu umbrele de soare, șezlonguri, saltele, prosoape.


Restaurante si baruri

Restaurant principal, restaurant pe plajă (prânz, gustări), restaurante a la carte cu tematică: italian, tunisian, asiatic (cu rezervare în prealabil).
Baruri: - Bar pe plajă: 08.00 - 22.00; snack-bar pe plajă: 12.00 - 18.00; snack-bar la piscină: 12.00 - 18.00; Bar/snack-bar Jasmine: 24/7; Bar Semiramis: 09.00 - 00.00; cafenea maură: 15.00 - 23.00; Discotecă: 23.00 - 02.00; băuturile all inclusive includ șampanie; Cafenea maură: cafea turcească, ceai cu mentă și nuci de pin, narghilea. Cocktailuri gratuite înainte de cină.


Sport și relaxare

Centru Spa cu piscină interioară, firness, masaje, centru de echitație (lecții contra cost), animație pe timp de zi și seara, darts, ping-pon, aerobic și aqua aerobic, vlei pe plajă, mini fotbal, teren de tenis, centru de sporturi acvatice.

Facilități pentru copii

Animație pentru copii 4-12 ani, mini club, teren de joacă, meniuri pentru copii, scaune înalte în restaurant, baby cot.

Facilități gratuite

Acces internet Wi-Fi lângă recepție și lobby-bar, piscină interioară și exterioară, fitness, hammam, un masaj gratuit o dată pe sejur (cu rezervare în prealabil), spălătorie self service, 2 săli de conferințe, discotecă.

Facilități contra cost

Echitație și cursuri de călărit, room service (în unele tipuri de camere).

Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de un total de 381 camere:
Standard room (27 mp) Vedere la grădină, balcon mobilat, pat dublu sau 2 paturi de o persoană, aer condiționat centralizat cu control individual, halate de baie și papuci.
Superior room (28 mp) Vedere la mare, balcon mobilat, 2 paturi de o persoană, aer condiționat centralizat cu control individual, halate de baie și papuci, romm service (contra cost).
Deluxe room (33 mp) Vedere la mare, balcon mobilat, 2 paturi de o persoană sau pat dublu, zonă de living, aer condiționat centralizat cu control individual, halate de baie și papuci, romm service (contra cost).
Suite Bungalow (60 mp) Grad maxim de ocupare: 2 persoane. Acces direct la plajă, grădină cu hamac, terasă cu vedere panoramică la mare (masă, scaune, șezlonguri), zonă de living, aer condiționat individual, minibar cu apă, băuturi răcoritoare, bere și vin (stoc refăcut zilnic), dulciuri și fructe în cameră la sosire, room service 24/7 gratuit (din meniul all inclusive).

Dotări camere: pat dublu sau 2 paturi de o persoană, aer condiționat, baie cu duș/cadă, uscător de păr, articole de toaletă, telefon, TV satelit, minibar, set pentru preparare ceai/cafea, seif (gratuit). Servicii zilnice de menaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.