Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Le Soleil Bella Vista


Descriere

Localizare:
Le Soleil Bella Vista este amplasat langa plaja Skanes, in apropiere de doua terenuri de golf. Principalele atractii turistice din zona sunt:
-Muzeul Dar Essid la 19 km
-Dar Am Taieb la 20 km
Facilitati:
Hotelul dispune de doua piscine, entertainment nights, kids club, activitati sportive precum: aerobic, tenis, calarie, scubadiving si darts; wellness & spa (masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare)
Restaurant:
Cu un total de patru restaurante, acestea servesc preparate culinare cu specific international de tip buffet sau a la carte
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de aer conditionat, balcon sau terasa, seif, minibar, fierbator, fier de calcat, telefon, TV prin satelit, WI-FI, baie cu dus sau cada.
Camerele amenajate cu mocheta dispun de un pat double sau un pat king size. La cerere se pot adauga si paturi suplimentare.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.