Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Jaz Tour Khalef


Descriere

Acces internet Wi-Fi gratuit

Centru Thalassoterapie – 4.700 mp

Aqua Park-ul „Aqua Palace”-la 6 km distanta de hotel

Terenul de golf „El Kantaoui”-la 6 km distanta de hotel

Recomandat pentru un sejur activ


Descriere hotel

Jaz Tour Khalef se întinde pe o suprafaţă de 10 hectare, pe malul Mării Mediterane. Complexul baneficiază de acces direct la plajă și piscine pe lângă acestea fiind și un parc acvatic. Hotelul oferă oaspeților acces la un centru spa și talasoterapie de 4700 mp, cu cabine de masaj sau hidroterapie, cabine de înfrumusețare și o piscină cu apă sărată.

Principalele puncte de atracție

Acces internet Wi-Fi gratuit

Centru Thalassoterapie – 4.700 mp

Aqua Park-ul „Aqua Palace”-la 6 km distanta de hotel

Terenul de golf „El Kantaoui”-la 6 km distanta de hotel

Recomandat pentru un sejur activ



Regim de masă

All Inclusive:

Mic dejun, prânz şi cină tip bufet

Mini-bar alimentat în ziua sosirii

Restaurantele a la carte: o cină gratuită pe sejur cu rezervare în prealabil

Acces internet Wi-Fi pe întreg domeniul hotelului, aqua-gym, aerobic, saună, baie cu aburi, jacuzzi, sală de fitness, teren de tenis, program de animație



Locatia

Hotelul este amplasat la o distanță de 3 km de centrul oraşului Sousse, la 20 km de Aeroportul din Monastir, la 42 km de Aeroportul din Enfidha şi la 140 km de Aeroportul din Tunis. La o distanţă de 5 km se află portul de agrement Port El Kantaoui, la 6 km terenul de golf „El Kantaoui” cu 36 de găuri, Aqua Park-ul „Aqua Palace” şi un parc de distracții.



Soare si mare

Plajă proprie cu nisip; Piscină exterioară cu apă de mare, piscină cu tobogane pentru adulți și copii, piscină interioară cu apă de mare; Umbrele, şezlonguri și saltele gratuite atât la plajă, cât şi la piscină; Prosoape – contra cost.



Restaurante si baruri

Restaurant principal tip bufet „The Buffet”, „La Palmeraie” snack restaurant la piscină; Restaurante a la carte: L’Oliveraie” italian, tunisian; Baruri: Lobby Bar, „Les Orangers” Lobby Bar, „The Standard” Pool Bar, „The Terrace” Bar, „The Beach Bar”.



Sport și relaxare

Centru SPA, aqua-gym, aerobic, saună, baie cu aburi, jacuzzi, sală de fitness, teren de tenis, program de animație, sporturi nautice.



Facilități pentru copii

Kids Club (pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani), spaţiu de joacă, 2 piscine cu tobogane acvatice, meniu în restaurant, babysitter (contra cost).



Facilități gratuite

Acces internet Wi-Fi pe întreg domeniul hotelului, aqua-gym, aerobic, program de animație.



Facilități contra cost

Centru SPA, sală de conferințe, servicii medicale, servicii de spălătorie, teren de tenis si nocturnă teren de tenis, sporturi nautice, sauna, sala fitness, jacuzzi.



Bine de stiut

Hotelul dispune de facilități pentru persoanele cu dizabilități.



Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de 520 de camere şi apartamente, distribuite astfel:

471 camere standard - cca. 26 mp;

25 camere Familiale - cca. 32 mp;

10 suite Junior - cca. 36 mp;

14 suite Prestige - cca. 52 mp.

Dotări camere: baie cu duş / cadă, uscător de păr, aer condiționat, TV, seif (gratuit), mini-bar, facilități ceai / cafea, masă şi fier de călcat (la cerere), balcon / terasă.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.