Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iberostar Selection Diar El Andalous


Descriere

Centru Wellness & Spa

Acces internet Wi-Fi gratuit

Teren de golf cu 36 găuri în apropierea hotelului


Descriere hotel

Iberostar Diar El Andalous este înconjurat de grădini luxuriante şi este amplasat în Port El Kantaoui, direct pe plajă. Ultima renovare a avut loc în anul 2015.



Principalele puncte de atracție

Centru Wellness & Spa

Acces internet Wi-Fi gratuit

Teren de golf cu 36 găuri în apropierea hotelului



Regim de masă

All inclusive

-Mic dejun, prânz şi cină tip bufet

-Restaurant á la carte cu specific tunisian şi italian: o cină/sejur gratuită, cu rezervare în prealabil

-Băuturi alcoolice autohtone în intervalul orar 10:00-00:00

-Acces internet Wi-Fi, tenis de masă, tir cu arcul, boccia, darts, mini-golf, aerobic, aqua-aerobic, volei, polo pe apă, program de animaţii, show-uri, muzică live



Locatia

Hotelul este anplasat pe malul Mării Mediterane, la o distanţă 12 km de centrul oraşului Sousse, 25 km de aeroportul din Monastir, 40 km de aeroportul Enfidha şi 130 km de aeroportul din Tunis. La 1 km distanţă se află portul de agrement Port El Kantaoui, aqua park-ul Aqua Palace şi un parc de distracţii, iar terenul de golf “El Kantaoui” cu 36 de găuri este la 1,5 km.



Soare si mare

Plajă proprie, cu nisip fin; piscină exterioară, piscină pentru copii; piscină acoperită. Umbrele şi şezlonguri gratuite, atât la plajă cât şi la piscină; pentru prosoape se plăteşte garanţie.



Restaurante si baruri

Restaurant principal, tip bufet-“Al Hambra”, restaurante á la carte cu specific asiatic, arăbesc şi italian, Lobby Bar, Bar Pub, Pool Snack Bar, Moorish Café, Coffee Shop.



Sport și relaxare

Aerobic, gimnastică, tir cu arcul, boccia, darts, mini-golf, aqua-aerobic, tenis de masă, volei, polo pe apă, 3 terenuri de tenis, sporturi acvatice.



Facilități pentru copii

Mini-club, Star Camp (4-7 ani), piscină, spaţiu de joacă, sală de jocuri electronice, scaune în restaurant, pătuţ, baby-sitter (contra cost, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani).



Facilități gratuite

Sală de fitness, aerobic, gimnastică, tir cu arcul, boccia, darts, lecţii de dans, mini-golf, aqua-aerobic, tenis de masă, volei, polo pe apă, 3 terenuri de tenis, sporturi acvatice nemotorizate, program de animaţii, show-uri, muzica live.



Facilități si dotari camere

Hotelul este compus dintr-o clădire cu 3 nivele şi dispune de 372 camere de lux, împărţite astfel: 297 camere duble şi 4 suite.

Dotări camere: baie proprie cu cadă/duş, uscător de păr, plasma TV satelit, telefon, acces internet Wi-Fi (gratuit), mini-frigider, seif, aer condiţionat, balcon.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.