Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Houda Golf Aqua Park Monastir


Descriere

Localizare:
Houda Golf Aqua Park 3* este amplasat intre Sousse si Monastir. In apropiere se afla un teren de golf Palm Links si plaja privata a hotelului. Houda este situat la 12 km de centrul orasului Monastir.
Facilitati:

Hotelul dispune de gradina, trei piscine cu sezlonguri, aqua park, mini-jacuzzi, sala de fitness, entertainment nights, animatori, loc de joaca pentru copii, business centre, wellness & spa (masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare), activitati sportive: calarie, scufundari, darts, windsurfing, tenis de masa, biliard si tenis de camp
Restaurant:
-Cu trei tipuri de restaurant bufet sau a la carte, preparatele culinare sunt de tip traditional local si international
-Bar
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de WI-FI, aer conditionat, telefon, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon sau terasa, TV prin satelit
-Double Room 22mp: dispune de un pat double. Capacitatea maxima de doua persoane
-Triple Room 40mp: capacitatea maxima de patru persoane.
-Quadruple Room: capacitatea maxima de cinci persoane

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.