Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hasdrubal Thalassa and Spa Port El Kantaoui


Descriere

LOCALIZARE
Hasdrubal Thalassa and Spa Port El Kantaoui este un hotel intim si ofera liniste, ordine si frumusete. Hotelul se afla la 25 km de Aeroportul Monastir, la 150 km de Aeroportul Tunis-Cartagina si la 8 km de Sousse. Pana la portul El Kantaoui Marina sunt 5 minute de mers pe jos.

FACILITATI
Plaja: hotelul este situat pe o plaja privata de nisip.
Piscine: 1 piscina interioara cu apa de mare, 1 piscina exterioara cu apa de mare.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Wellness: 10 cabine de hidromasaj, 5 cabine de dus sub peruzie, 2 cabine de dus cu jet, 6 cabine de algoterapie, 18 cabine de masaj, 1 sala de relaxare, 1 sala de aromaterapie, zona de coafura, 1 hamam, sala de fitness.
Divertisment: tenis, golf.

RESTAURANT
Restaurantul A La Carte Barca ofera o mare varietate de mancaruri internationale si tunisiene, intr-o atmosfera conviviala si confortabila. Amilcar este un restaurant care ofera preparate din bucataria internationala. Barul de langa plaja isi serveste oaspetii cu cocktailuri si bauturi racoritoare. Barul Hasdrubar ofera o atmosfera eleganta si o gama larga de bauturi locale si internationale.

CAMERE
Toate unitatile de cazare sunt dotate cu Wi-Fi, telefon, aer conditionat, TV prin satelit, uscator de par, seif, mini-bar, balcon.

SINGLE ROOM GARDEN VIEW (27 mp) - capacitate 1 persoana, vedere la gradina;
SINGLE ROOM SEA VIEW (27 mp) - capacitate 1 persoana, vedere la mare;
TWIN ROOM GARDEN VIEW (27 mp) - capacitate 2 persoane, vedere la gradina;
TWIN ROOM SEA VIEW (27 mp) - capacitate 2 persoane, vedere la mare;
FAMILY ROOM GARDEN VIEW (27 mp) - capacitate 3 persoane, vedere la gradina;
JUNIOR SUITE SEA VIEW (60 mp) - capacitate 2 persoane, vedere la mare.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.