Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

El Mouradi Skanes


Descriere

Diversitate culinară

Terenuri de golf în apropriere: „Kantaoui”, „Flamingo” și Palm Links

Facilități pentru copii: Kids Club și Teenager Club

Recomandat pentru un sejur activ


Descriere hotel

El Mouradi Skanes a fost deschis în anul 1994 și se întinde pe o suprafață de 120.000 mp. Anual au loc renovări parțiale.



Principalele puncte de atracție

Diversitate culinară

Terenuri de golf în apropriere: „Kantaoui”, „Flamingo” și Palm Links

Facilități pentru copii: Kids Club și Teenager Club

Recomandat pentru un sejur activ



Regim de masă

All Inclusive:

Mic dejun, prânz și cină tip bufet

Băuturi alcoolice și non-alcoolice locale

Aerobic, jocuri de societate, tenis de masă, darts, trageri cu arcul, mini-golf, teren de basket, teren de tenis, volei pe plajă, program de animații, sporturi nautice nemotorizate: hidrobicicletă, kayak



Locatia

Hotelul este amplasat la o distanță de 7 km de Aeroportul din Monastir, la 9 km de centrul oraşului Sousse, la 13 km de centrul orașului, la 55 km de orașul Mahdia, la 57 km de Aeroportul din Enfidha și la 161 km de aeroportul din Tunis. La o distanță de 23 km se află terenul de golf „Kantaoui”, la 16 km „Flamingo” și la 3 km „Palm Links”.



Soare si mare

Plajă proprie; 2 piscine exterioare cu secțiuni pentru copii - 671 mp / 50 mp și 500 mp / 79 mp, piscină interioară - 151 mp; Șezlonguri și umbrele gratuite atât la plajă, cât și la piscină; Saltele și prosoape – contra cost.



Restaurante si baruri

Restaurant principal tip bufet „Tulipe”; Restaurant a la carte:Marguerite”; Baruri: Anemone” Pool Bar & Snack, „Orchidee” Snack Bar, „Iris” Lobby Bar, „Oeillet” Pool Bar, „Yachinte” Moorish Cafe, Disco.



Sport și relaxare

Centru SPA: baie turcească, saună, sală de fitness, tratamente corporale şi faciale, manichiură, pedichiură, aerobic, jocuri de societate, jocuri video, biliard, bridge, tenis de masă, darts, trageri cu arcul, mini-golf, teren de basket, teren de tenis, volei pe plajă, plimbări cu cămila, echitație, teren de golf în apropiere, program de animații, sporturi nautice: hidrobicicletă, kayak, windsurfing, canoe, catamaran, scuba diving, jet ski, water ski.



Facilități pentru copii

Kids Club (pentru copii cu vârsta cuprinsă între 5-12 ani), Teenager Club (pentru copii cu vârsta cuprinsă între 13-17 ani), spațiu de joacă, activități pentru copii, mini-disco, 2 piscine, pătuț, babysitter - contra cost.



Facilități gratuite

Aerobic, jocuri de societate, tenis de masă, darts, trageri cu arcul, mini-golf, teren de basket, teren de tenis, volei pe plajă, program de animații, sporturi nautice nemotorizate: hidrobicicletă, kayak.



Facilități contra cost

Centru SPA: baie turcească, saună, sală de fitness, tratamente corporale şi faciale, manichiură, pedichiură; jocuri video, biliard, bridge, plimbări cu cămila, echitație, teren de golf în apropiere, sporturi nautice: windsurfing, canoe, catamaran, scuba diving, jet ski, water ski.



Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de 505 camere, distribuite astfel:

398 camere standard - cca. 20 mp;

57 camere triple - cca. 22 mp;

44 camere cvadruple - cca. 40 mp;

4 suite Junior - cca. 80 mp, dormitor și living;

1 suite Junior - cca. 160 mp, 3 dormitoare și 1 living;

1 suite Senior - cca. 300 mp, 4 dormitoare și living.

Dotări camere: baie cu cadă / duș, uscător de păr, aer condiționat, TV satelit, telefon, mini-bar, seif, balcon / terasă.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.