Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Marine Hotel & Thalasso


Descriere

Acces internet Wi-Fi

Centru Spa & Thalasso


Descriere hotel

Blue Marine Hotel & Thalasso se remarcă prin arhitectura atipică şi prin confort, oferind oaspeţilor săi posibilitatea de a petrece un sejur de neuitat împreună cu cei dragi.



Principalele puncte de atracție

Acces internet Wi-Fi

Centru Spa & Thalasso



Regim de masă

All Inclusive

Mic dejun, prânz şi cină tip bufet

Acces internet Wi-Fi, aqua gym, darts, volei pe plajă, program de animaţii, show-uri, muzică live



Locatia

Blue Marine Hotel & Thalasso este amplasat în staţiunea Yasmine Hammamet, în a doua linie de la mare, la o distanţă de 400 m de portul de agrement, la 500 m de Costa Mall, la 1 km de Muzeul Religiilor, la 5.6 km de vila lui George Sebastian, la 7 km de centrul staţiunii Hammamet şi de parcul de distracţii Carthageland, la 60 km de aeroportul din Tunis şi la 70 km de aeroportul din Monastir. În apropierea hotelului se găsesc terenurile de golf Yasmine-5.6 km şi Citrus-5.9 km.



Soare si mare

Plajă proprie, cu nisip (vis-a-vis de hotel)

Piscină exterioară, piscină interioară cu jacuzzi, piscină pentru copii



Restaurante si baruri

Restaurant principal, tip bufet – „Le Phenicien”

Restaurant á la carte cu specific mediteranean – „Portofino”

Ennesma Barbecue, Daytona Beach Snack Bar

Pool Terrace Bar, Nina Bar Latino, Salammbo Bar El Flouka, Disco Bar



Sport și relaxare

Acces internet Wi-Fi, aqua gym, darts, volei pe plajă, program de animaţii, show-uri, muzică live, centru Spa & Thalasso, hammam, masaj, tratamente faciale şi corporale, coafor, salon de înfrumuseţare, sală de fitness, teren de tenis, tir cu arcul, sporturi nautice, închiriere maşini, 2 terenuri de golf (în apropierea hotelului)



Facilități pentru copii

Mini club, spaţiu de joacă, baby sitter (contra cost)



Facilități gratuite

Acces internet Wi-Fi, aqua gym, darts, volei pe plajă, program de animaţii, show-uri, muzică live



Facilități contra cost

Centru Spa & Thalasso, hammam, masaj, tratamente faciale şi corporale, coafor, salon de înfrumuseţare, sală de fitness, servicii de spălătorie, sală pentru întâlniri şi conferinţe, teren de tenis, tir cu arcul, sporturi nautice, închiriere maşini, 2 terenuri de golf (în apropierea hotelului)



Facilități si dotari camere

Hotelul pune la dispoziţia turiştilor un total de 300 camere, împărţite astfel: 285 standard rooms, 4 senior suites, 7 junior suites, 4 apartments.

Dotări camere: baie proprie cu cadă / duş, uscător de păr, TV satelit, telefon, acces internet Wi-Fi, aer condiţionat, balcon / terasă.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.