Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alhambra Thalasso


Descriere

Centru Thalasso & Spa de 4500 mp

Shuttle-bus până la plajă

Shuttle bus până la terenurile de golf “Citrus” şi “Yasmine”


Descriere hotel

Alhambra Thalasso a fost construit în stil andaluz şi a fost deschis în anul 2004, fiind amplasat în partea de sud a staţiunii Yasmine Hammamet, la o distanţă de 300 m de plajă. Ultima renovare a avut loc în anul 2005.



Principalele puncte de atracție

Centru Thalasso & Spa de 4500 mp

Shuttle-bus până la plajă

Shuttle bus până la terenurile de golf “Citrus” şi “Yasmine”



Regim de masă

Half Board:

Mic dejun şi cină tip bufet



Locatia

Hotelul este amplasat la o distanţă de 2,5 km de Marina, la 9 km de terenurile de golf “Yasmine” şi “Citrus”, la 12 km de centrul oraşului Hammamet, la 85 km de aeroportul din Monastir, la 75 km de aeroportul Tunis-Carthage şi la 60 km de aeroportul Enfidha.



Soare si mare

Plajă cu nisip fin, la o distanţă de 300 m de hotel; piscină exterioară, piscină pentru copii, piscină acoperită; shuttle-bus până la plajă. Umbrele, şezlonguri şi prosoape gratuite, atât la plajă cât şi la piscină.



Restaurante si baruri

Restaurant principal, tip bufet-“Alcazar”, restaurant pe plajă-“Marbella”, restaurant la piscină-“Seville”, 3 restaurante á la carte cu specific internaţional, italian-“Granada” şi marocan-“Al Mansour”, Lobby Bar 24 H (după ora 00:00 băuturile sunt contra cost), Pool Bar, Beach Bar, Moorish Café.



Sport și relaxare

Gimnastică, tenis de masă, volei, sporturi nautice, echitaţie, diving, 2 terenuri de golf (în apropierea hotelului).



Facilități pentru copii

Mini Club (pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani), spaţiu de joacă în aer liber, diverse jocuri, piscină, pătuţ (gratuit), baby-sitter (la cerere, contra cost).



Facilități gratuite

Gimnastică, tenis de masă, volei, sporturi nautice, program de animaţii, show-uri, muzică live.



Facilități contra cost

Centru Thalasso & Spa (4500 mp), saună, masaj, tratamente faciale şi corporale, salon de înfrumuseţare, coafor, biliard, jocuri video, lecţii de tenis, cort pentru nunţi, echitaţie, lecţii de diving, 2 terenuri de golf (în apropierea hotelului), închiriere maşini.



Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de un total de 184 camere, împărţite astfel: 163 camere double/single (cca. 53 mp), 6 camere prestige (cca. 55-60 mp), 15 suite (cca. 73-83 mp).

Dotări camere: baie proprie cu cadă/duş, uscător de păr, TV satelit, telefon, acces internet Wi-Fi, mini-frigider, seif, aer condiţionat, balcon/terasă.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.