Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VOCO BY IHG (EX: NASSIMA ROYAL)

de la
2100  2037 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.03.2025 - 26.03.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul de 5 stele beneficiază de o locaţie excelentă pe bulevardul Sheikh Zayed Road, oferind vedere la Dubai World Trade Centre. Nassima Royal are 4 restaurante, o piscină în aer liber şi săli spaţioase de conferinţe. Booking.com: Foarte bine 8.4

Localizare
Dubai Mall şi Plaja Jumeirah se află în imediata apropiere, la doar 5 minute de mers cu maşina. Aeroportul Internaţional Dubai este la 15 minute de mers cu maşina de hotel.

Facilitati Hotel
Hotelul Nassima Royal Dubai are restaurante internaţionale şi asiatice, oferind o varietate de mâncăruri internaţionale, iar barurile și clubul de noapte Mo*Vida sunt perfecte pentru a vă relaxa după o zi petrecută în oraş.Oaspeţii se pot bucura de facilităţile ultramoderne de relaxare, care includ o piscină în aer liber cu vedere la plaja Jumeirah, un club de sănătate cu antrenor personal, precum şi luxosul centru Spa Zen.

Facilitati Camere
Cele 471 de camere şi suite sunt decorate într-un stil modern caracterizat de intrările din marmură şi accentele în culori vii. Toate camerele au acces gratuit la internet wireless de mare viteză, TV LCD cu ecran plat, ceas cu alarmă, iPod docking station şi baie spaţioasă cu articole de toaletă luxoase.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Room Service
Wi-fi / Wireless Lan
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Loc de joaca pt copii
Parcare
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie