Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Tower Plaza Hotel Dubai


Descriere

Hotelul Millennium Plaza este situat pe bulevardul Sheikh Zayed Road, în cartierul financiar din Dubai. Acesta oferă camere moderne şi spațioase şi o piscină în aer liber. Stația de metrou Emirates Towers se află chiar în fața proprietății și oferă acces ușor la numeroase atracții. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în întregul hotel.

Localizare

Dubai World Trade Centre se află la 15 minute de mers pe jos de Hotelul Millennium Plaza. Centrul comercial Dubai Mall este situat la doar 5 minute de mers cu mașina de Hotelul Millennium Plaza.

Facilitati Hotel

Oaspeţii se pot antrena la sala de fitness şi pot rezerva un tratament de masaj relaxant, la un cost suplimentar. Personalul este bine pregătit şi poate facilita închirieri auto. De asemenea, se oferă room service şi un serviciu de spălătorie, care include şi curățătorie chimică.

Restaurantul internațional tip bufet Metro servește mese pe tot parcursul zilei și oferă bucătărie deschisă și o gamă largă de preparate care vor încânta gusturile oaspeților. Situat pe acoperiș, Infinity Pool Lounge are vedere panoramică la oraș și oferă o gamă largă de cocktailuri fără alcool, sucuri și gustări ușoare.

Facilitati Camere

Camerele de la Millennium Plaza au aer condiţionat, zonă de relaxare cu TV cu ecran plat şi minibar. Unele camere oferă vedere la Dubai. Toate camerele includ o baie spațioasă, dotată cu duş separat şi cadă. Camerele au ferestre mari şi sunt decorate în culori deschise, cu nuanțe de bej.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.