Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Th8 Palm Jumeirah, Accor


Descriere

Th8 Palm Jumeirah, este un complex de tip boutique de lux pe emblematica insula Palm Jumeirah. Atractii spectaculoase si kilometri de plaje cu nisip alb va asteapta in aceasta locatie cu acces direct la plaja si o vedere spectaculoasa catre palmieri, celebrul orizont din Dubai si la Marea Arabiei.

Facilitati camere

Lux fara compromisuri la fiecare pas, design si eleganta – singurul mod in care cele 161 de camere pot fi descrise. Camerele sau apartamentele cu paturi twin sau king-size si vederi nesfarsite la marile turcoaz si emblematice ale orasului Dubai va stau la dispozitie. Priviti minunile Dubaiului de la ferestrele uriase din podea pana in tavan. Din camera Standard Palm View aveti parte de privelesti peste emblematica Palmiera, unde pamantul si marea se intalnesc. Camera are un pat Queen, dus cu efect de ploaie, aer conditionat, halat de baie, aparat pentru preparea cafelei si a ceaiului, telefon, televizor cu ecran plat, priza langa pat si uscator de par. Profitati de luxul propriului apartament privat, avand in vedere fiecare aspect pentru confort. Suita cu un dormitor este formata dintr-un pat king-size si o canapea extensibila, bucatarie si balcon de unde puteti sa admirati privelistile orasului. Facilitatile acestei suite curpind: frigider, plita de gatit, masina de spalat vase, cuptor, masina de cafea, masina de spalat, halat de baie, uscator de par, aer conditionat, zona de relaxare, zona de luat masa, telefon si support de haine.

 

Facilitati hotel

Oaspetii care stau la acest hotel de plaja pot profita de facilitati convenabile la fata locului, cum ar fi o piscina pentru copii, piscine infinite, un centru de fitness, experiente culinare si de mixologie captivante, vedere panoramica la mare si la orizont, club pe plaja cu DJ intern, un loc de joaca pentru copii, restaurant, bar si o cafenea. Serviciul de menaj este asigurat zilnic si un fier sau masa de calcat este disponibil la cerere.

 

Localizare hotel

Hotelul Th8 Palm este situat in Dubai, in Palm Jumeirah la 1,6 km de imensul parc acvatic Atlantis Aquaventure. Aeroportul International Dubai se afla la o distanta de aproximativ 37km fata de hotel. Cele mai appropriate atractii sunt: Turnul Burj Al Arab, Mall of the Emirates si Montgomerie Golf Club Dubai la o distanta de aproximativ 15 km.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Room Service
Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Loc de joaca pt copii
Parcare
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camere familii
Sala de conferinta
Lux
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie