Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SLS Dubai Hotel and Residences


Descriere

Hotelul este situat in cartierul Downtown, proprietatea ofera vederi spectaculoase, la cea mai inalta cladire din lume Burj Khalifa, precum si la Dubai Creek. Decorat in tonuri de liliac si violet, cu accente romantice de trandafir, arhitectul Adas si designerul de interior Paul Bishop au contribuit la frumusetea acestui hotel.

Facilitati camere

SLS Dubai Hotel & Residences ofera 254 de camere cu aer conditionat si minibar. Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, aparat pentru prepararea de ceai/cafea si purificatoare de aer. Baile includ o cada sau un dus, halate de baie, articole de toaleta de designer si bideu. Facilitatile de afaceri includ un birou si un telefon. Toate camerele au, de asemenea, uscator de par si draperii opace. Puteti solicita schimbarea prosoapelor si a lenjeriei de pat. Serviciul de menaj este disponibil zilnic. Admirati vederile incredibile ale Dubaiului de pe propriul balcon privat, un spatiu important pentru relaxare totala. Cu mobilierul care respecta stilul interiorului hotelului, camera Signature King reflecta un stil confortabil si modern. Camera Sky are detalii complexe de auriu si trandafir si a fost modelata de arhitectii premiati Aedas si Paul Bishop. Camera are un pat king-size de lux, iar oaspetii se pot bucura de vedere panoramica la oras de pe propriul balcon privat.

 

Facilitati hotel

SLS Dubai ofera concepte culinare emblematice Fi’lia, restaurant italian autentic si Carna by Dario Cecchini, un steakhouse contemporan. S Bar, un lounge situat in hol, precum si un loc pentru viata de noapte, pe acoperis numit Privilege. EllaMia este o cafenea sofisticata care aduce cultura dedicata a cafelei din Los Angeles in Dubai, iar la 12 Chairs Caviar Bar, caviarul este in centrul atentiei, cu o capacitate de doar 12 persoane. Oaspetii pot vizita, de asemenea, Ciel Spa, centrul de spa al proprietatii, situat la etajul 69, care este simbolul luxului, oferind 7 sali de tratament, zone termale dedicate barbatilor si femeilor care contin bai de aburi, dusuri, piscine si camere de relaxare, un salon de infrumusetare, o sala de sport complet utilata si doua terase exterioare. SLS Dubai isi completeaza serviciile cu facilitati precum o sala de bal si studiouri flexibile pentru evenimente.

 

Localizare hotel

Situat in apropiere de Dubai Mall, SLS Dubai Hotel & Residences 5 * este un hotel unic, cu vederi spectaculoase la emblematicul Burj Khalifa. Cele mai apropriate puncte de interes de proprietate sunt urmatoarele: Burj Khalifa, City Walk Mall, Fantanile din Dubai si Souk Al Bahar. Aeroportul International Dubai se afla la aproximativ 17 km fata de proprietate.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Room Service
Wi-fi / Wireless Lan
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Parcare
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Rent-a-car
Permite animale de companie
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie