Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Rove City Walk se află în Dubai şi are restaurant. Printre diversele facilități de la această proprietate se numără centru de fitness şi bar. Centrul comercial City Walk este situat la 200 de metri de proprietate.

Localizare

Dubai Mall, Burj Khalifa și Fântâna Dubai se află la 3 km de hotel, iar Fântâna Dubai este situată la 4,2 km. Coca Cola Arena se află la 200 de metri. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 14 km de Rove City Walk.

Facilitati Hotel

Printre diversele facilități de la această proprietate se numără centru de fitness şi bar. Centrul comercial City Walk este situat la 200 de metri de proprietate. Facilitățile pentru familii includ camere de familie comunicante, o zonă de jocuri cu aparat arcade, consolă pentru jocuri video, foosball și masă de tenis, precum și o piscină mare în aer liber. În plus, hotelul pune la dispoziție restaurantul Daily, depozit de bagaje, parcare gratuită şi spălătorie self-service.

Facilitati Camere

Toate camerele hotelului sunt prevăzute cu birou și TV cu ecran plat. Camerele de la Rove City Walk au baie privată, dotată cu duș și uscător de păr, și vedere la oraș. De asemenea, unitățile de cazare sunt prevăzute cu aer condiționat și dulap.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Room Service
Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Loc de joaca pt copii
Parcare
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camera pentru bagaje
Camere persoane cu dizabilitati
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie