Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rose Rayhaan by Rotana


Descriere

Rose Rayhaan by Rotana - Dubai este situat pe strada Sheikh Zayed, la 3 minute de Centrul Financiar Internațional Dubai DIFC și la câțiva pași de stația de metrou Centrul Financiar. Facilitățile includ room service, recepție cu program nonstop și acces gratuit la internet WiFi în toate zonele proprietății. Hotelul are piscină în aer liber, centru de fitness, hamam și restaurant. Acest hotel are 462 camere și suite, cu vedere panoramică la Dubai și Burj Khalifa. Toate unitățile de cazare ale hotelului includ fierbător. Camerele de la Rose Rayhaan by Rotana - Dubai au baie privată cu o cadă. ose Rayhaan by Rotana - Dubai oferă 3 opțiuni culinare și de băuturi, printre care și restaurantul Petals. Cu o capacitate de 160 de persoane, localul de luat masa, disponibil pe toată durata zilei oferă o varietate de preparate pentru micul dejun, prânz și cină. Zona de conferințe ce ocupă 2 etaje include 7 săli de întruniri, echipate toate cu facilități audio-vizuale de ultimă generație și acces gratuit la internet wireless. Oaspeții se pot recrea la clubul de fitness și wellnes Bodylines, unde au la dispoziție o sală de sport cu dotări complete, o piscină pe acoperiș cu temperatură controlată, pentru adulți și copii, un salon de înfrumusețare, săli pentru masaje și tratamente de îngrijire a pielii, precum și o saună separată, o baie de aburi și o cadă cu hidromasaj. Hotelul este situat aproape de Dubai Mall și la 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Dubai. CINA DE REVELION INCLUSA IN PRET!

Localizare

Stația de metrou Financial Centre este la 2 minute de mers pe jos. Cel mai mare centru comercial din lume, Dubai Mall, este la 1,5 km de acest hotel care nu servește băuturi alcoolice. Centrul de Expoziții din Dubai, Mall of the Emirates și centrul comercial Burjuman sunt la aproximativ 10 minute de mers cu mașina de hotel.

Facilitati Hotel

Printre facilităţile hotelului se numără o cadă cu hidromasaj, camere de masaj, o saună și băi de aburi, o piscina, erviciu de transfer cu autobuzul la Centrul Financiar Internaţional din Dubai și la parcul Jumeirah Beach.

Facilitati Camere

Hotelul oferă camere și suite moderne și spațioase, cu TV LCD și vedere superbă la oraș.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.