Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rixos Bab al Bahr

de la
3334  3233 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.04.2024 - 24.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasat de-a lungul unei plaje cu nisipalb de pe insula Marjan, Rixos Bab Al Bahr este cel mai autentic hotel dinregiune. Cladirile iconice in forma de piramida ale hotelului gazduiesc 715camere si apartamente amenajate cu bun gust, cu o vedere uimitoare la cele 8piscine, un teren de baschet, un teren de tenis si parc un parc acvatic.
Cu 14 restaurante si baruri de experimentat,oaspetii se vor considera rasfatati prin optiunile alese, fie ca este vorba deo experienta unica a la carte, o gustare rapida sau cateva cocktailuri la cina admirandspectacolele de divertisment.
Chiar si pentru cei mici, Rixy Kids Club siClubul Teens au programe de activitate pentru ca si acestia sa aiba o vacantade neuitat.
Restaurantul deschis toata ziua ofera preparateclasice internationale pentru orice pofta. Oaspetii se pot bucura si de noptitematice speciale sau statii de gatit live unde cele mai proaspete ingredientesunt combinate in fata ochilor lor in feluri de mancare delicioase.
Musafirii hotelului se pot rasfata cu unhamam turcesc traditional si 2 piscine private. Centrul Avitane este cel maimare centru spa din emirate, un sanctuar de infrumusetare, relaxare si opere dearta. Experimentati o combinatie unica de tratamente spa si terapii corporalepentru a detensiona mintea si a va oferi asta sentiment special de relaxare.
All-inclusive Rixos Bab Al Bahr este loculideal pentru o vacanta activa. Echipa de divertisment reuseste sa ispiteascaospetii departe de sezlonguri pentru a juca o varietate de jocuri pe plaja,inclusiv volei si fotbal sau pur si simplu pentru a-i bucura de o dupa-amiazadistractiva langa valurile blande si calde din Golful Arabiei. Cei care cauta oactivitate mai aventuroasa se pot bucura de niste sporturi acvatice palpitantela Centru de sporturi nautice.
Points of Interest
Al Hamra Golf Club 6.2 KM
Ras Al Khaimah National Museum 27 KM
Suwaidi Pearl Farm 43 KM
Dhayah Fort 44.8 KM
Jebel Jais 79.5 KM
Dubai international Airport 81 KM
Burj Khalifa and Dubai Mall 96 KM

Tipuri de camere
Deluxe Room -
Premium Room -
Interconnecting Family Suite
Two Bedroom Family Suite
Two Bedroom Junior Suite
Three Bedroom Senior Suite
Three Bedroom King Suite

Concept masa Octombrie 2020-Mai 2021
ULTRA TOT INCLUSIV
-Restaurante si baruri:
SEVEN HEIGHTS - disponibil pentru toate mesele incluse
Aja - restaurant asiatic a la carte
LOlivo - restaurant italian a la carte
Fish Bone - restaurant a la carte cu fructe de mare
Meat Point - Restaurant cu gratar si friptura
Lalezar - restaurant cu specific turcesc a la carte
Toast n Burger - Gustari si sandvisuri casual a la carte
Aisha - Lounge in hol
Mojito Bar - serveste cocktailuri si arome de mojito
Cigar Bar - pentru trabucuri si bauturi selectate
Su Bar - bar langa piscina
Sea & See - bar pe plaja
Inferno - club de noapte (retineti ca se percepe un supliment pentru mesele si saloanele VIP si bauturile alcoolice selectate).

Nota: restaurantele, cluburile si barurile de mai sus servesc o selectie de bauturi alcoolice (marci de turnare de vodka, tequilla, rom, whisky, gin, selectie de beri si vinuri de casa) si bauturi nealcoolice (ceaiuri, cafele, sucuri, bauturi racoritoare, racoritoare dietetice, apa). Aisha Lounge serveste ceai, cafea si bauturi racoritoare. Fara bauturi alcoolice servite in hol.

* Restaurantele a la carte functioneaza pe baza de rotatie, nu toate punctele de vanzare sunt disponibile in aceeasi zi si necesita rezervare prealabila la masa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.