Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rose Rayhaan by Rotana


Descriere

Rose Rayhaan by Rotana este un hotel incredibil de 5 stele, situat pe celebrul Sheikh Zayeh Road din Dubai. Cel mai mare centru comercial din lume, Dubai Mall, se află la câțiva pași, iar noul Dubai International Financial City și Centrul de Convenții sunt ușor accesibile. Dubai Media City și Internet City sunt, de asemenea, ușor accesibile, la fel ca multe dintre atracțiile de top ale orașului. Această clădire de 333 de metri înălțime și 72 de etaje este cea mai înaltă clădire hotelieră din lume și oferă apartamente frumos decorate, cu facilități moderne, o zonă mică de chicinetă și o baie luxoasă. Centrul de sănătate și fitness al hotelului oferă o sală de sport complet echipată, cursuri, săli de masaj, un jacuzzi, saună și băi de aburi. Rose Rayhaan by Rotana are o piscină în aer liber uimitoare, parcare auto, acces la internet, facilități extinse de întâlniri/banchet, iar oaspeții pot alege dintr-o varietate de opțiuni de luat masa, inclusiv un ceai delicios de după-amiază, cu produse de patiserie de casă servite în hol, la cafenea. Toate camerele au băi private, precum și zonă de relaxare, televizor cu ecran plat și o presă de pantaloni. Toate camerele au perne din pene și lenjerii de pat, în timp ce unele camere au, de asemenea, ceainic electric, un cuptor cu microunde și filtru de cafea/ceai. Wi-Fi este disponibil în în întregul hotel și este gratuit.

Localizare

Rose Rayhaan by Rotana este un hotel incredibil de 5 stele, situat pe celebrul Sheikh Zayeh Road din Dubai. Cel mai mare centru comercial din lume, Dubai Mall, se află la câțiva pași, iar noul Dubai International Financial City și Centrul de Convenții sunt ușor accesibile. Dubai Media City și Internet City sunt, de asemenea, ușor accesibile, la fel ca multe dintre atracțiile de top ale orașului.

 

Facilitati Hotel

Această clădire de 333 de metri înălțime și 72 de etaje este cea mai înaltă clădire hotelieră din lume și oferă apartamente frumos decorate, cu facilități moderne, o zonă mică de chicinetă și o baie luxoasă. Centrul de sănătate și fitness al hotelului oferă o sală de sport complet echipată, cursuri, săli de masaj, un jacuzzi, saună și băi de aburi.

Rose Rayhaan by Rotana are o piscină în aer liber uimitoare, parcare auto, acces la internet, facilități extinse de întâlniri/banchet, iar oaspeții pot alege dintr-o varietate de opțiuni de luat masa, inclusiv un ceai delicios de după-amiază, cu produse de patiserie de casă servite în hol, la cafenea.

 

Facilitati Camera

Toate camerele au băi private, precum și zonă de relaxare, televizor cu ecran plat și o presă de pantaloni. Toate camerele au perne din pene și lenjerii de pat, în timp ce unele camere au, de asemenea, ceainic electric, un cuptor cu microunde și filtru de cafea/ceai.

Wi-Fi este disponibil în în întregul hotel și este gratuit.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.