Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Four Points Sheikh Zayed by Sheraton


Descriere

Four Points Sheikh Zayed by Sheraton se afla vizavi de Centrul International de Finantare din Dubai si este situat pe Sheikh Zayed Road, fiind aproape de Dubai Mall, Burj Khalifa si de Aeroportul din Dubai. Hotelul are 384 de camere care sunt disponibile in 4 dimensiuni: de la o camera cu un pat king si pana la un apartament cu doua dormitoare. Toate camerele sunt dotate cu TV LCD, minibar, acces la internet de mare viteza si baie privata. Camerele sunt accesibile pentru scaune cu rotile.
Receptia este deschiza nonstop si beneficiaza de camera de bagaje. Alte facilitati: sali de conferinta, Wifi disponibil in majoritatea zonelor publice, centru de fitness modern, spa, sauna.
Four Points Sheraton pune la dispozitie 5 restaurantecare ofera o varietate de preparate internationale. Rooftop Terrace este un restaurant si bar situat langa piscina de pe acoperis si ofera privelisti uimitoare asupra Dubaiului.
Facilitati hotel: receptie deschisa nonstop, centru de afaceri, serviciu de curatatorie chimica, cada cu hidromasaj sau spa, spalatorie, lounge/bar, acces la internet, piscina in aer liber, parcare.
Business Suite: 2 paturi twin, 55 mp, zona de relaxare, Wifi gratuit, TV, frigider, aparat de cafea/ceai, room service nonstop, baie, seif, paturi suplimentarea disponibile la cerere.
Business Suite with Balcony: un pat king, 55 mp, zona de relaxare, Wifi gratuit, TV, frigider, aparat de cafea/ceai, room service nonstop, baie, seif, paturi suplimentarea disponibile la cerere.
Room with Balcony & View: un pat king, 40 mp, Wifi gratuit, TV, frigider, aparat de cafea/ceai, room service nonstop, baie, seif, paturi suplimentarea disponibile la cerere.
Room with Balcony (King): un pat king, 33 mp, Wifi gratuit, TV, frigider, aparat de cafea/ceai, room service nonstop, baie, seif, paturi suplimentarea disponibile la cerere.
Room with Balcony (King): un pat king, 40 mp, Wifi gratuit, TV, frigider, aparat de cafea/ceai, room service nonstop, baie, seif, paturi suplimentarea disponibile la cerere.
Room with Balcony (Twin): 2 paturi twin, 40 mp, Wifi gratuit, TV, frigider, aparat de cafea/ceai, room service nonstop, baie, seif, paturi suplimentarea disponibile la cerere.
Suite with Balcony (1 Bedroom): un pat king, 75 mp, zona de luat masa, zona de relaxare, Wifi gratuit, TV, bucatarie cu frigider, plita, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, baie, seif, paturi suplimentarea disponibile la cerere.
Suite with Balcony (2 Bedrooms): 2 paturi duble, 150 mp, 2 dormitoare, zona de luat masa, zona de relaxare, Wifi gratuit, TV, bucatarie cu frigider, plita, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, baie, seif, paturi suplimentarea disponibile la cerere.
Suite with Balcony (3 Bedrooms): 3 paturi duble, 190 mp, 3 dorimitoare, zona de luat masa, zona de relaxare, Wifi, TV, bucatarie cu frigider, plita, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, baie, seif, paturi suplimentarea disponibile la cerere.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie