Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantis The Palm Dubai

de la
3001  2940 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.09.2024 - 09.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat pe Insula Palm Jumeirah din Dubai, hotelul de 5 stele Atlantis the Palm se bucură de o plajă privată cu nisip şi are vedere impresionantă la Golful Arabiei. Oferă un acvariu subacvatic, oportunităţi de înot cu delfinii şi un parc acvatic mare. Mall of the Emirates este la 20 de minute de mers cu maşina. Clubul de golf Emirates se află la 3 km. Emblematicele Burj Khalifa şi Dubai Mall sunt la 25 de minute de mers cu maşina de Atlantis. Palm Jumeirah este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de Relaxare, Plajă și Cumpărături de mărci de lux. Capacitatea maxima cu extra bed: 2 adl+2chd&1inf sau 3 adl + 1 chd&1 inf / delux, ocean delux, palm beach, imperial club. GRATUIT:intrarea nelimitata in AQUAVENTURE WATERPARK si THE LOST CHAMBERS AQUARIUM Localizare
Mall of the Emirates este la 20 de minute de mers cu masina. Clubul de golf Emirates se afla la 3 km. Emblematicele Burj Khalifa şi Dubai Mall sunt la 25 de minute de mers cu masina de Atlantis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.