Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Manos Maria

Descriere

Serviciile excelente oferite de personalul hotelului și ospitalitatea acestuia vor face din sejurul dumneavoastră unul memorabil.  Localizare Hotelul Manos Maria este situat la doar 25 km de Heraklion și Aeroportul Internațional Nikos Kazantzakis. Hotelul a fost construit în anul 1999, iar ultima renovare a avut loc în 2015. La doar câteva minute de hotel se află numeroare atracții precum: Aquaworld Aquarium, Star Beach Water Park, Lychnostatis. În zonă se mai găsesc și Palatul din Malia (9 km), Cretaquarium (10 km), Peștera lui Zeus (18.5 km), Muzeul Nikos Kazantzakis (19 km).  Facilitățile hotelului Hotelul pune la dispoziția oaspeților o multitudine de facilități precum: bar, seif (3 euro/zi), cafenea, piscină exterioară, snack bar, servicii rent-a-car, restaurant, recepție deschisă 24h.  Facilitățile camerelor Manos Maria dispune de camere superioare confortabile dotate cu TV, telefon, aer condiționat (gratuit), frigider, balcon, televiziune prin satelit, telefon cu linie direct, Wifi gratuit și uscător de păr.  Facilități pentru copii Hotelul oferă copiilor secțiune în piscina exterioară.  Plaja Plaja publică este situată la 2 minute de mers pe jos. Plaja
Plaja publică este situată la 2 minute de mers pe jos. Tariful pentru 2 șezlonguri și 1 umbrelă este de 8 euro/zi.

Localizare
Hotelul Manos Maria este situat la doar 25 km de Heraklion și Aeroportul Internațional Nikos Kazantzakis. Hotelul a fost construit în anul 1999, iar ultima renovare a avut loc în 2015. La doar câteva minute de hotel se află numeroare atracții precum: Aquaworld Aquarium, Star Beach Water Park, Lychnostatis. În zonă se mai găsesc și Palatul din Malia (9 km), Cretaquarium (10 km), Peștera lui Zeus (18.5 km), Muzeul Nikos Kazantzakis (19 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.