Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Malia Bay Hotel

de la
992  905 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2025 - 26.09.2025 | transport cu avionul | plecare din CLUJ-NAPOCA
Verifica disponibilitate

Descriere

LOCALIZARE: pe coasta de Nord a insulei Creta, in cea mai linistita parte a celebrei destinatii de vacanta, Malia. Hotelul este situate la capatul drumului principal, in apropiere de Minoan Summer Palace. Plaja cu nisip auriu este la cativa pasi de piscina hotelului. Aeroportul International Heraklion este la aproximativ 34 km distanta.


CAMERE: toate camerele au aproximativ 24 m2 si pot acomoda 3 persoane, avand un pat dublu/doua paturi single si o canapea. Fiecare camera dispune de balcon, AC, televizor, mini frigider, aparat de cafea, WiFi, fier de calcat, seif si baie dotata cu dus, uscator si produse pentru ingrijirea personala.


FACILITATI: Piscine exterioare pentru adulti si copii, inconjurate cu sezlonguri si umbrele. Unitati de alimentatie ce servesc produse cu specific local si international. Loc de joaca pentru copii. Teren de tenis, teren de baschet, teren de volei pe plaja, biliard. Parcare privata.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.