Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lavris Hotels & Spa

de la
1022 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.06.2024 - 02.07.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare
Hotelul este situat ideal in zona Kato Gouvesla, la maxim 10 minute (600 m) de mers pe jos pana la plaja. Aeroportul International din Heraklion se gaseste la o distanta de 14 km, Hersonissos la 7,5 km, iar vibrantul oras Heraklion la 17 km de la proprietate. In apropierea hotelului exista un restaurant (50 m), un café bar (100 m) si o piata (300 m). Cele mai populare atractii din zona sunt reprezentate de: Watercity Waterpark (8 km), Labyrinth Park (8,7 km), Palatul Minoic din Knossos (12,9 km), Muzeul Bătăliei pentru Creta (14,5 km), Muzeul de Arheologie Heraklion (14,7 km), Zidurile venețiene (15 km), Muzeul de Istorie a Cretei (15,3 km), Heraklion Fortress (17,9 km), Labyrinth -Musical Workshop (19 km), Nikos Kazantzakis Museum (27,5km).

Activitati/Divertisment
Pentru relaxare si divertisment, in incinta hotelului oaspetii au la dispozitie urmatoarele: piscina interioara (deschisa in sezon), doua piscine in aer liber, masaj (cost suplimentar), spa si centru de wellness (cost extra), sala de fitness, sauna (contra cost), divertisment de seara, animatori, biblioteca, darts, karaoke, tenis de masa, biliard (cost suplimentar), teren de tenis (contra cost), concursuri si premii au loc in timpul dupa-amiezii, jocuri Bingo, jocuri de cupluri, spectacole, evenimente de dans, nopti tematice si spectacole, baby sitting (la cerere), program de animatie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.