Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Knossos Villas Aldemar

de la
1270 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.06.2024 - 03.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Un hotel de tip boutique, fermecător, în împrejurimi selecte şi opulente, Royal Villas se află pe propriile sale pământuri lângă o plajă privată uimitoare. Cu servicii fine, restaurante şi facilităţi superbe, aceasta destinatie de lux din Creta oferă o vacanţă de neuitat. Cu toţii simtim uneori nevoia de a evada, sa fim răsfăţaţi într-un cadru exclusivist. Localizare
Hotelul este situat in statiunea Anissaras.

Activitati
Stai confortabil si relaxat? Ei bine, nu pentru mult timp. Deoarece hotelul iti pune la dispozitie o gama variata de activităţi sportive - inclusiv tenis (lecţii de tenis), sporturi nautice şi un centru de fitness, sauna, 2 terenuri de tenis, tenis de masă, mini golf, teren de squash, volei pe plaja, polo, centru nautic - scufundari, tabla de şah uriaş în aer liber. Hotelul dispune de 2 piscine în aer liber (una cu apă proaspătă), 1 piscină interioară încălzită (apă dulce), tobogane 45 de metri. La piscina veti gasi sezlonguri si umbrele.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.