Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALDEMAR CRETAN VILLAGE

de la
630 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.06.2024 - 03.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Aldemar Cretan Village 4* este un complex hotelier situat la doar 5 minute distanta fata de plaja Anissaras si la 2 km de Hersonisssos, fiind o proprietate foarte apreciata de familii pentru programele de animatie, centrul de sporturi nautice sau plaja privata. Ofera oaspetilor sai o piscina in aer liber, spa & centru de wellness, sala de fitness, facilitati VIP in camera precum si un restaurant a la carte. Localizare
Aldemar Cretan Village este amplasat la doar 5 minute distanta de plaja insorita Anissaras, la doar 4 km de Hersonissos si aproximativ 23 km fata de aeroportul international Heraklion.

Facilitati camere
Hotelul Aldemar dispune de 342 camere aflate in cladirea principala, cat si in bungalow-uri. Acestea sunt mobilate si amenajate in stil traditional cretan, in nuante de albastru si alb, confortabile, spatioase si luminoase. Camerele sunt dotate cu urmatoarele: baie proprie cu dus/ cada, uscator de par, toaleta, oglinda cosmetica, balcon sau terasa, aer conditionat (centralizat), frigider, telefon cu linie directa, TV satelit (cu canale de muzica), seif, patut pentru infant (la cerere). Camerele Single sunt situate in cladirea principala sau in bungalow, avand vedere spre munti sau mare.

Facilitati hotel
Complexul de cladiri este construit in stil traditional cretan, detinand o plaja pivata. Facilitatile pe care le ofera sunt numeroase: terasa, gradina, 4 restaurante, 4 baruri, 2 discoteci, 4 piscine, sala de conferinta, salon TV, sala de internet, internet wireless (in spatii special amenajate din hotel), 3 magazine, schimb valutar, bancomat, frizerie, spalatorie, serviciu medical, camera de depozitare a bagajelor, parcare auto, inchiriere de automobile, motoscutere, biciclete, kids club, facilităţi de sporturi nautice (la unitatea de cazare), serviciu de transfer de la/ la aeroport, cameră de bagaje, birou de turism, schimb valutar, check-in/check-out express; la receptie se pot inchiria seifuri. Sezlongurile si umbrelele la piscina sunt fara plata. Pentru prosoape se plateste garantie.

Facilitati copii
Pentru petrecerea timpului liber hotelul pune la dispozitia oaspetilor mici 2 piscine special amenajate, un Waterslide de 75 de metri, mini-club, o discotecă pentru copii cu program de la 20:30 la 21:00, sala de joaca, teren de joaca, amfiteatru, un restaurant pentru copii "Aldy". Discoteca, paturile pentru copii, serviciile de bona se platesc suplimentar. Meniu special pentru copii.

Activitati/Divertisment
In incinta complexului exista o gama de servicii gratuite pentru ca întreaga familie să se bucure de o vacanță de vară fără griji, precum: muzică cu dans tradițional, programe de seară și spectacole organizate de către echipa de animație la amfiteatru, în aer liber (daca vremea permite), programe de antrenament cu instructori de fitness, aerobic - pas aerobic - aquaerobics, polo pe apă - jocuri pe apă, bingo, competiții de dans, lecții tradiționale de dans grec (syrtaki), bridge room.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.