Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TROULIS APART HOTEL

de la
830  702 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.06.2024 - 25.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Troulis Apartments este situat în frumosul golf al satului tradițional Bali. Hotelul Troulis Apart este un hotel de familie cunoscut datorita serviciilor, ospitalitatii si atmosferei prietenoase. Scopul acestui hotel este ca toti cei care aleg aceasta unitate de cazare să se simtă ca acasă și să se bucure de vacanța.

Localizare

 
Hotelul Troulis Apart este construit pe o stâncă, oferind astfel o priveliste superba catre marea albastră și golful cu nisip.

Facilitati Hotel

Hotelul ofera facilitati si servicii precum: recepție , restaurant principal cu vedere la mare (mesele sunt servite în stil bufet), bar de cocktailuri , două piscine cu șezlonguri și umbrele, loc de parcare.Plaja Sandy „golful Varkotopos” se afla la 80 de metri de mers pe jos de la hotel.

Facilitati camere

Studio-urile sunt frumos decorate si mobilate si au o dimensiune de 25 - 32 m2.
Acestea dispun de aer condiționat, TV, balcon sau terasă, vedere la mare sau la munte, baie cu cada sau dus .
 
Apartamentele decorate cu mult bun gust au o dimensiune de 40-45 m2.
Acestea dispun de paturi twin și o sală de mese cu un al treilea pat normal, aer condiționat, TV, balcon sau terasă, vedere la mare sau la munte.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.