Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Three Seasons


Descriere

LOCALIZARE
Three Seasons este situat in regiunea Kavos, pe frumoasa insula Corfu. Orasul Corfu se afla la 44,9 km distanta, iar centrul statiunii Kavos este la o distanta de 1,1 km. Plaja Kavos se afla la 200 de metri de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Corfu, aflat la 29 km de proprietate.

FACILITATI
Hotelul ofera parcare pentru masini. Va puteti bronza pe terasa. Daca doriti sa luati animalul de companie, veti fi acceptat, dar este necesar sa discutati toate detaliile cu administratia. Clientii au un astfel de serviciu ca inchirierea auto. Pentru clienti este disponibil serviciul de calcat. Serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la cerere, la un cost suplimentar. Somnul dvs. nu va fi deranjat de zgomotele suplimentare, deoarece camerele au izolare fonica. Clientii pot beneficia de acces la Internet wireless (Wi-Fi).

RESTAURANT
Unitatea de cazare pune la dispozitie un mini market.

CAMERE
Toate unitatile includ o chicineta complet utilata, care permite oaspetilor sa isi pregateasca singuri mesele. Unele unitati au terasa si/sau balcon cu vedere la gradina, precum si aer conditionat balcon/terasa, Chicineta, Seif, Conexiune la internet wireless, Mini-frigider, TV prin satelit, cada sau dus.
Apartament-40 mp-Acest apartament are zona de luat masa, plita si balcon.
Apartament superior-(50 mp)-Acest apartament are zona de luat masa, chicineta si plita.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.