Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Saint Nicholas


Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Saint Nicholas este localizat la 600 m de centrul turistic si la 6 km de orasul Corfu. Cele mai apropiate facilitati de cumparaturi se afla la aproximativ 600 m de hotel. De la hotel se poate ajunge la urmatoarele atractii: orasul vechi din Corfu si portul de agrement Gouvia (la aproximativ 800 m distanta).

FACILITATI
Plaja: hotelul se afla la 800 m de plaja.
Piscine: piscina cu apa dulce, cu o piscina pentru copii integrata in piscina principala; sezlonguri si umbrele de soare.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Divertisment: sporturi nautice, tenis, golf, zona de joaca pentru copii.
Zona de receptie: receptia este disponibila pentru confortul oaspetilor 24 de ore pe zi.
Zona de parcare gratuita.

RESTAURANT
Exista un restaurant si un snack bar. Micul dejun este servit in stil bufet. Oaspetii sunt primiti cu caldura in ambele baruri ale hotelului.

CAMERE
Hotelul detine 54 de camere.
DOUBLE STANDARD ROOM - acest tip de camera este dotat cu canapea extensibila ca pat suplimentar, balcon sau terasa, seif, ceainic, TV prin satelit, aer conditionat reglabil.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.