Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE
Rossis Hotel este construit pe malul marii si este situat in inima statiunii Messonghi, un pitoresc sat de pescari. Aceasta regiune a insulei Corfu este renumita pentru privelistile sale panoramice uluitoare. Statiunea Messonghi este o locatie ideala, care permite oaspetilor sa exploreze cu usurinta orasul Corfu. Orasul Corfu, portul si aeroportul sunt la doar 19 km de hotel.

FACILITATI
Plaja: hotelul se afla pe plaja cu pietris si nisip, in inima unui golf pitoresc.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi in intreaga proprietate.
Divertisment: sporturi nautice, inchiriere de barca cu motor.
Zona de receptie: receptia este disponibila pentru confortul oaspetilor 24 de ore pe zi.
Parcare gratuita in apropierea sediului.

RESTAURANT
Micul dejun grecesc este accesibil, sanatos si pregatit din multe produse locale. Se serveste cafea, ceai, lapte si sucuri de fructe. Exista, de asemenea, diferite tipuri de paine, croissant, unt, dulceata de casa, miere, salate proaspete, masline, iaurt grecesc, cereale si fructe uscate. Snack-barul hotelului, cu privelistea panoramica uluitoare, ofera gustari de casa delicioase.

CAMERE
Hotelul este constituit din 56 de camere. Toate unitatile de cazare dispun de baie cu dus, aer conditionat, telefon, TV, frigider, seif, uscator de par, Wi-Fi, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea.

SINGLE - capacitate 2 persoane;
DOUBLE OR TWIN - capacitate 2 persoane;
DOUBLE/TWIN SUPERIOR SEA SIDE VIEW - capacitate 2 persoane;
DOUBLE/TWIN SUPERIOR SEA FRONT - capacitate 2 persoane;
STUDIO (OPEN PLAN) - capacitate 2-3 persoane;
STUDIO MEZZANINE STYLE - capacitate 2-3 persoane;
STUDIO FAMILY - capacitate 3-4 persoane;
2 BEDROOM APARTMENT - capacitate 3-4 persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.