Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pelagos Hotel Corfu


Descriere

LOCALIZARE
Pelagos Hotel Corfu, fiind inconjurat de copaci si avand vedere la mare, asigura locatia ideala pentru o vacanta de neuitat. Orasul Corfu este situat la mai putin de 30 de minute cu masina de hotel, in timp ce cele mai populare plaje si repere ale insulei sunt in imediata apropiere. Aeroportul se afla la 18 km de proprietate.

FACILITATI
Plaja: plaja se afla la 700 m de hotel.
Piscine: 1 piscina exterioara.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi.

RESTAURANT
Restaurantul local cu specific grecesc isi serveste oaspetii cu mic dejun bogat si variat, pranz usor si cina delicioasa. Barul de la piscina ofera o gama larga de bauturi - de la cafea la bauturi cu gheata si gustari si salate proaspete.

CAMERE
Toate unitatile de cazare sunt echipate cu chicineta, o zona de living, o baie complet utilata, un balcon privat, aer conditionat, Wi-Fi, uscator de par, TV.

COMFORT STUDIOS (38 mp) - capacitate maxima 3 persoane, vedere la mare sau la uscat;
PREMIUM STUDIOS (45 mp) - capacitate maxima 2 persoane, vedere la mare sau la uscat;
LAND VIEW APARTMENTS (38 mp) - capacitate maxima 3 persoane, vedere la uscat;
SEA VIEW APARTMENTS (38 mp) - capacitate maxima 3 persoane, vedere la mare.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.