Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pegasus Hotel


Descriere

LOCALIZARE
Situat intr-o gradina spatioasa in afara satului traditional de pescuit Roda, in nordul insulei Corfu, Pegasus Hotel este un hotel de familie, ideala pentru cupluri, familii si grupuri. Roda Beach este doar cinci minute de mers pe jos de hotel. Pegasus Hotel este treizeci si cinci km de orasul Corfu.

FACILITATI
Copiii se pot juca in curte pe terenul de joaca. Puteti savura o cafea calda sau un pahar de bautura racoritoare la barul confortabil. Accesul la Internet este disponibil prin Wi-Fi. Clientii au la dispozitie o parcare privata. Hotelul are un terapeut de masaj profesionist, pe care il puteti vizita la un cost suplimentar. Aici puteti rezerva un serviciu de transfer de la/la aeroport. Puteti petrece seara la un joc de biliard. Ciclismul este popular in aceasta regiune. Utilizati un seif pentru a pastra documente si obiecte de valoare
O data pe saptamana este oferita muzica live, iar printre alte spectacole de divertisment se numara nopti de dans grecesc, nopti de concursuri de cultura generala, bingo si seri de film in sezonul de varf.

RESTAURANT
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sala de mese, o cafenea si un bar. Locul de cazare ofera pentru masa pachete de servicii cu mic dejun inclus si demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun si o cina. De asemenea, hotelul pune la dispozitie gustari.

CAMERE
Toate camerele au fost renovate in aprilie 2008 intr-un stil luminos, modern, cu vedere la munte sau piscina. Toate camerele au aer conditionat, frigider, telefon direct, seif, TV color, terasa / balcon privat, paturi confortabile simple sau duble, WC si cabina de dus. Un pat suplimentar poate fi adaugat, daca este necesar.
In camere exista un aparat de aer conditionat si un sistem de incalzire. In majoritatea camerelor se gaseste un balcon. Clientii pot dormi confortabil pe un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispozitie patuturi pentru bebelusi si paturi suplimentare. Un seif ofera cea mai buna protectie pentru bunurile de pret ale clientilor.
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.