Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oula Maisonettes


Descriere

LOCALIZARE
Oula Maisonettes ofera unitati de cazare in Kavos, la 900 de metri de plaja Kavos, Aeroportul International din Corfu este situat la 31 km de proprietate.

FACILITATI
Include WiFi gratuit, are piscina sezoniera in aer liber si vedere la gradina.piscina exterioara, bar, restaurant, terasa, gradina, biliard, camera de jocuri, internet wifi, parcare in limita locurilor disponibile, schimb valutar, receptie deschisa nonstop

RESTAURANT
Oaspetii se pot bucura de mese la restaurant sau de bauturi la bar.

CAMERE
Unitatea de cazare ofera 22 de camere izolate fonic. Camerele au vedere la gradina si sunt dotate cu grup sanitar propriu, frigider, articole de bucatarie si cuptor.
Toate camerele acestui hotel ofera aer conditionat, TV cu ecran plat si fierbator. De asemenea, fiecare camera are baie privata cu dus.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.